Ana SayfaModaTrend Alarmı: Mom Jeans

Trend Alarmı: Mom Jeans

Moda deyince akla gelen döngüsellik bir trendle daha karşımıza çıkıyor. Zamanında annelerimizin yüksel bel pantolonları ile dalga geçerken, işler yine tersine döndü ve onlara muhtaç duruma düştük. Eski kıyafetlerini saklayan annelerimiz de tam bu noktada sevgimizi daha da kazandı. Evet son trendimiz `Mom Jeans` yani Türkçe meali ile `anne jean`i. 

Geçtiğimiz sezonlarda çok sevdiğimiz erkek arkadaşlarımızın jeanlerinin yerini alan `mom jeansler` hem rahat, hem uğraşılmamış havası veren duruşu ile stil öncülerinin çoktan favorisi haline geldi. Moda haftalarını incelediğimiz zaman da görüyoruz ki, sokak modası `mom jeans` trendini farklı farklı yorumlayan modaseverlerle dolu. 

Türkiye`de varlığını ancak belli etse de, bu jeanler mağazalarımızda yerini almaya başladı bile. Zamanında düşük belden zarar gören vücut şeklimiz, yaklaşık 10 senedir yükselen bellerle biraz daha iyi duruma geliyor. Oysaki 90`larda izlediğimiz dizilere tekrar dönüp bakarsak bu jeanlerin ne kadar moda olduğunu anlayabiliriz. Bunu `Beverly Hills 90210` dizisinin setinden bir fotoğrafla da desteklemek istiyoruz. 

Peki bu jeanleri nasıl giyeriz? Aslına bakarsanız her duruma uydurabileceğiniz kurtarıcı kotlardan biri bu jeanler. Nedenine gelince, ister beyaz tişörtle ve spor ayakkabıyla kombinleyin ve `cool kız` olun; ister güzel bir gömlekle kombinleyin ve minik bir topuzla `French-chic` tarzını yakalayın; isterseniz de altına bir topuklu ayakkabı giyin ve gecenin yıldızı havasına bürünün… Tamamlamak size kalmış!

Yalnız ufak bir öneri: eğer bacaklarınız kalınsa bu jean modelinden kaçın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI