Ana SayfaYaşamIvanka Trump`ın başarısının sırrı

Ivanka Trump`ın başarısının sırrı

Emlak dünyasının kraliçelerinden Ivanka Trump son olarak modaya el attı. The Ivanka Trump Collection adı altında tasarladığı  takı, ayakkabı ve çantaları görücüye çıkartan Trump, oldukça beğeni topladı.

Neredeyse girdiği her işten başarıyla çıkan bu tam zamanlı iş kadını ve annenin başarısının sırrı ne? Amerika`nın en ünlü bilyonerlerinden Donald Trump`ın kızı olan Ivanka`nın geçmişine baktığımızda diğer zengin  kızlarından farkı açıkca ortaya çıkıyor. Yaşıtları partilerde sabahlayıp okuldan kaçarkan Ivanka eğitimini dünyanın en iyi üniversiteleri arasında yer alan Pensilvanya Üniversitesi`nde tamamladı.

Trump şirketlerinde çalışıp yerini sağlamlaştırdıktan sonra Ivanka diğer tutkusuna yani modaya yöneldi. Tasarladığı her bir parçayı üstünde taşımayı seven Ivanka`nın bir sonraki hedefi çocuklar için bir koleksiyon çıkarmak.

Kadınlar için yarattığı tasarımlarda feminenliği ortaya çıkarmayı sevdiğini söyleyen İvanka seksapeliyle desteklese de bunu elit bir çizgide sunmayı seviyor.  Ünlüler giydirmek İvanka`nın ilgisini çok fazla çekmiyor çünkü onun asıl hedef kitlesi gündelik yaşmda çalışan kadınlar. Belki de bebek adımlarıyla ilerlediği moda sektöründe daha yolun başındayken bu kadar başarılı olmasının temelinde bu hedefi yatıyor.

Son zamanlarda ünlülerin malilelik dönemlerinde kamera karşısna geçmelerini çok anormal görmese de kendisinin kesinlikle yapamacağı bir şey olduğuna inanyor.

Önce emlak sonra moda derken güçlü kimliğini her yerde göstermeye başlayan İvana Trump`ın ayağı yere basan ve herkese ulaşan bir sonraki tasarımlarını görmek için sabırsızlanıyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI