Ana SayfaGüzellikDior Capture Total Multi Perfection

Dior Capture Total Multi Perfection

Gençlik etkisi sağlayan Capture Total cilt bakımı; cildin derinliklerindeki kök hücrelerden tüm yaşlanma işaretleri gideriliyor. Cilt gençlik ışıltısını geri kazanıyor. Gençlik etkisi sağlayan makyaj ise ten mükemmelliğini geri kazanır adeta cildin içinden gelen yeni bir parlaklık ve şeffaflık sağlıyor.

Capture Total tüm yaşlanma işaretlerini sadece iki hafta sonunda daha hızlı ve yoğun bir şekilde onarıyor. Cilt daha pürüzsüz hale gelir. Daha sıkı, düzgün ve tamamen ışıltılı bir görünüm alıyor; kalitesi günden güne artıyor. Daha genç görünüyor.
Multi-Perfection Konsantre Serum, daha hızlı etki, daha kalıcı, daha yoğun. Fluid olan ürün kıvamı cilt tarafından hızla emilir ve cildi inanılmaz derecede yumuşatarak kadifemsi bir his verir, açık gözenekleri arındırıyor.  Tüm yaşlanma işaretlerine; kırışıklıklar, sıkılık ve parlaklık kaybı, cilt kalitesinde azalma vs. yönelik.
Multi-Perfection Krem ise tüm yaşlanma işaretlerine karşı rahatlatma, koruma sağlıyor. Yumuşak ve esnek kıvam cilt üzerinde yağlı bir tabaka bırakmaksızın anında ve uzun süreli rahatlık hissi sağlar, cildin koruyucu “tabakası“ cildin üst tabakalarına etki ediyor. Besleyici Krem,  yumuşak kıvamı zengin, rahatlatıcı ve yoğun. Özellikle kuru ve olgun ciltler için uygun. Cildin merkezinden itibaren tenin parlaklığını anında arttırıyor ve yeniden harekete geçiriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI