Ana SayfaSağlıkFit in Time ile 25 dakikada forma girin

Fit in Time ile 25 dakikada forma girin

Yaz yaklaşıyor diye yavaş yavaş strese girmeye başladıysanız size harika bir önerimiz var. Yoğun çalıştığı veya sadece üşendiği için haftada 3-4 gününü spora ayıramayanlara fit in time ile en kısa sürede tanışmalarını öneriyoruz. Bizim geçen sene tanıştığımız ve çok beğendiğimiz fit in time ile haftada sadece 25 dakikanızı ayırarak forma girebilirsiniz.  

Peki ama bu 25 dakikada nasıl kilo verebiliyor ve incelebiliyoruz? İşte bu Miha Bodytec teknolojisinin kullanıldığı ve 4D PRO antrenman ekipmanları sayesinde oluyor. Bilimsel araştırmalarla da etkisi kanıtlanan sistem, fitness salonlarında normalde 6 saatte yapabileceğiniz egzersizi Miha Bodytec teknolojisi ile 25 dakikada yapabilmenizi sağlıyor. Bu teknolojide elektriksel kas uyarımı ile idman sırasında beyin, kasların kasılıp harekete geçmesini sağlayan elektrik sinyalleri gönderiyor. Bu elektrik sinyalleriyle de kaslara normalden çok daha yoğun oranda uyarı gönderiliyor ve böylece kasların çalışması artıyor.

Geçtiğimiz sene deneyip çok beğendiğimiz ve şu sıralar yeniden radarımıza takılan Fit in Time`ı siz de bir kere mutlaka deneyin. Üstelik ilk 25 dakikalık deneme seansı ücretsiz!

Biz de geçen yıl katıldığımız deneme seansı sonrasında merak ettiğimiz her şeyi Fit in Time`ın Türkiye sorumlusu Muhittin Kaan Kocatepe`ye sorup öğrenmiştik. O röportajı okumak ve Fit in Time ile ilgili daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI