Jessica Biel ve Gerard Butler’in başrollerini paylaştığı ‘Playing For Keeps’in Galası yapıldı. Jessica Biel geceye Versace imzalı elbisesiyle katıldı. Farklı bir rengini Heidi Klum’un da geçtiğimiz günlerde tercih ettiği elbiseyi Jessica, Sergio Rossi ayakkabıları ve Lorraine Schwartz mücevherleriyle birlikte kullandı. Doğal saç ve makyaj geleneğini bozmayan Biel, açık bıraktığı saçlarıyla natürel bir güzellik yakalamayı başardı.
Filmde ünlü bir spor yıldızını canlandıran Gerard Butler ise Dolce&Gabbana takım elbisesiyle son derece göz alıcıydı. Siyahın asaleti ve kendi karizmasını harmanlayan Butler`ın dikkatleri üzerine çekmesi çok zor olmadı.
Jessica Biel ve Gerard Butler’i birlikte izleme şansını yakalacağımız filmin Türkiye’de vizyona giriş tarihi ise 28 Aralık. Klasik bir romantik komedi izlemek isteyenlerin sinema ajandalarına ekleyebileceği bir film. Jessica ve Gerard’ın gala stilini daha yakından incelemek istiyorsanız fotogaleriye tıklayın.