Özellikle clutch’larıyla kalbimizi fetheden Corto Moltedo markasıyla hala tanışmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz demektir. Bottega Veneta’nın kurucuları Laura ve Vittorio Moltedo’nun kendi yolunda yürümeyi seçen oğulları Gabrielecorto’nun yarattığı bu özel markanın çantaları lüks şıklığın diğer bir tanımı niteliğinde. Ünlü isimlerin ellerinden düşürmediği bu birbirinden renkli ve özgün clutch’lar geçtiğimiz günlerde modaseverlerle Nişantaşı The House Hotel’de buluştu. Trunk Show organizasyonu kapsamında özel bir satış için Türkiye’de olan bu çantalar daha sonrasında Dubai ve New Mexico’da olacak.
Madonna, Anna Della Russo ve Kate Hudson gibi Hollywood’un önemli isimlerinin de hayranı olduğu çantalar arasında Priscilla, Susanve ve Cassette çantaları her zaman ön planda olan modeller ama tasarımcı Gabrielecorto hiç birini bir diğerinden ayırmayarak hepsine ‘my babies’ olarak sesleniyor.
Paris Palais Royale ve Milano Via Santo Spirito’da 2 mağazası olan ünlü tasarımcı aynı zamanda internette corto.com/shop üzerinden de satışlarına devam ediyor. Siz de bu ürünlerden bir tanesini mutlaka dolabınıza katın. Ürünleri ve onları kullanan ünlülerin styling’ini yakından incelemek için ise lütfen fotogaleriye tıklayın.