Ana SayfaModaGeçmişten Geleceğe İzler: VERA

Geçmişten Geleceğe İzler: VERA

Felipe Ruiz, deri üretimi konusunda aile kültürü ve tecrübesi ile motive olarak orijinal ve otantik erkek deri ceket tasarımlarının yanı sıra; herhangi bir akıma bağlı olmayan, estetik ve belirli bir duruşu olan üst ve alt grup erkek parçalarından oluşan markası VERA’yı 2017 yılında Bogotá’da kurdu.
 
Kolombiya ve Türkiye’de üretimlerini gerçekleştiren VERA; sürdürülebilir malzeme özellikle organik pamuk, vejetal deri ve yün kullanarak rahat, fonksiyonel ve sezonluk değil uzun vadeli tasarımlara imza atarken, artık kadınlara özel parçalarla da dikkat çekiyor!


 
Rahat ve şık tarzlar arasındaki sınırları ve kalıpları ortadan kaldırarak, stil sahibi ve kapsamlı bir gardırop sahibi olmak isteyen insanlara hitap eden VERA, ilhamını bireylere ve doğaya olan saygısı, el zanaatını koruma isteği ve geçmişten geleceğe uzanan köklerinden almaktadır.
 
VERA, kişilerin de kendi karakteristik özelliklerini korumaları gerektiği mesajını vermeye ve onlara tasarımlarıyla eşlik ederek ‘iyi hissetmelerini’ sağlamaya devam ediyor. 
 
 
www.verabyvera.com
Instagram: @verabogota
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI