Ana SayfaYaşamadidas GMR, Gerçek Futbol Performansı ve Sanal Dünyayı Bir Araya Getiriyor

adidas GMR, Gerçek Futbol Performansı ve Sanal Dünyayı Bir Araya Getiriyor

adidas GMR, fiziki olarak her futbol hareketinin sanal dünyada kendine yer bulduğu bir teknoloji. Oyuncular için yepyeni bir futbol deneyimi sunan adidas GMR, Jacquard™ by Google Tag’i kullanarak gerçek dünyadaki oyunla EA Sports FIFA Mobile Ultimate Team™ genel değerlendirmelerini artırarak oyunculara bağlı oynama gücü veriyor. adidas tarafından güncellenen GMR’ın yüzü ise Atlético Madrid’de forma giyen 21 yaşındaki forvet Joao Felix oldu.

Ünlü futbolcu Joao Felix, dünya çapındaki tüm GMR kullanıcılarını gerçek hayattaki futbol performansını sanal ödüllere dönüştüren yeni bir meydan okuma olan “Prove It with GMR”a davet ediyor. Şut gücüne dayanan mücadelede GMR iç tabanını giyen oyuncuların, kaleye doğru sert bir şut çekmeden önce yaratıcı davranarak topla yeteneklerini de sergilemeleri gerekiyor.

adidas GMR iç tabanı her tür ayakkabının içine yerleştirilebiliyor. Tabana yerleştirilen çip sayesinde oyuncuların ayak hareketleri dijital oyunla eşleşiyor ve her hareketi oyuna yansıyor. Aynı zamanda oyuncuların sahadaki gerçek performansını takip etmelerini, becerilerini GMR uygulamasına yansıtıp analiz etmelerini ve arkadaşlarıyla paylaşmak için istatistiklerini senkronize etmelerini sağlıyor. Bu çip, sahada yapılanları takip edip EA Sports FIFA Mobile oyunuyla birleştirerek özel içeriklere erişebilmeye, takımının genel puan durumunu yükseltmeye, liderlik panosundaki meydan okumalarda zafere ulaşmaya olanak tanıyor. Aynı zamanda oyuncuların EA SPORTS FIFA Mobile’da ödül kazanarak Ultimate Team™ performanslarını geliştirmelerini de sağlıyor.

 

Bu teknolojiyi kullanabilmek için ilk olarak adidas GMR uygulamasını mobil telefona indirerek Jacquard™ Tag çipi ile eşleştirmek gerekiyor. Oyuncu bir sonraki adımda Jacquard™ Tag’i futbol oynadığı baskın ayağındaki GMR tabanlığa, tabanlığı da krampon ya da dilediği spor ayakkabısına yerleştiriyor. Sonra tek yapılması gereken topa vurup, depar atmak, şut çekmek, pas vermek ve tüm futbol becerilerini test etmek… Oyuncunun analiz edilen performansıyla ilgili tüm istatistikler; şut gücü, sprintler, vuruşlar ve mesafe gibi tüm veriler GMR uygulamasında görüntülenebiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI