Ana SayfaYaşamadidas, “I’M POSSIBLE” Diyen Kadınların Hikayeleriyle İlham Veriyor

adidas, “I’M POSSIBLE” Diyen Kadınların Hikayeleriyle İlham Veriyor

adidas, “Impossible Is Nothing” yaklaşımından aldığı güçle, sporda kadınlar için gerçek ve kalıcı bir değişim yaratma misyonunu hızlandırdığı I‘M POSSIBLE kampanyasının detaylarını, 18 Şubat Cuma günü Salt Galata’daki etkinlikte anlattı. İlham veren kadınların hikayelerini paylaştığı bir sohbetin de düzenlendiği buluşmada adidas, aktif kadınların özel ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek için beden konforu ve performans odaklı hazırladığı yeni bra koleksiyonunu da tanıttı.  

Sporun hayatları değiştirme gücüne olan inancıyla hareket eden adidas “Impossible Is Nothing” kampanyasının yeni bölümü I’M POSSIBLE ile sporda ve ötesinde engelleri ortadan kaldıran, ilham veren kadınlardan oluşan küresel bir kolektife ışık tutuyor. Buradan hareketle yıl boyunca kadın odaklı büyük yeniliklerin lansmanını yapmaya hazırlanan marka bunlardan ilkini 18 Şubat Cuma günü Salt Galata’da düzenlediği etkinlikle gerçekleştirdi. 

adidas buluşmada kadınların kendi içlerindeki potansiyeli keşfetmeleri için ilham vermeyi amaçladığı I’M POSSIBLE kampanyasının detaylarını paylaştı. Marka kampanyayla sahada ve dışında engelleri ortadan kaldıran ve cinsiyet eşitliğini sağlayanları destekleyecek. Etkinlikte I’M POSSIBLE kampanyası ile birlikte adidas’ın aktif kadınların özel ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek için, tüm spor sütyeni portföyünü yeniden tasarlayarak beden konforuna ve performansa her zamankinden daha fazla hitap ettiği yeni Bra koleksiyonu da tanıtıldı.

adidas Kıdemli Pazarlama Direktörü Onur Demircan’ın açılış konuşmasını yaptığı buluşma her biri farklı alanlarda engel tanımadan hemcinslerine örnek olmuş 5 kadının hikayesine yer verilen global reklam filminin gösterimiyle devam etti. Hazal Kaya’nın seslendirdiği filmde Basketbolcu Asma Elbadawi, model Ellie Goldstein, aktör HoYeon, koşucu Fatima İbrahimi ve yoga öğretmeni Jessamyn Stanley’inin hikayeleri aktarılıyor. 

Reklam filminin ardından ise gazeteci Nilay Örnek’in moderatörlüğü ve adidas Pazarlama Kıdemli Marka Müdürü Gözde Sabuncu eşliğinde gerçekleşen sohbette Türkiye’nin ilham veren kadınlarından milli jimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, oyuncu Asude Kalebek, basketbolcu Cansu Köksal “I’M POSSIBLE” dedikleri hikayelerini anlattılar.

Kadınlar üzerinde yapılan çalışmalar, doğru sütyen kullanmamanın göğüs bölgesinde hasara yol açabileceğini ve her gün profesyonel sporcular arasında da performansı ve spora katılımı engelleyen yaygın bir memnuniyetsizlik olduğunu gösteriyor. adidas bunun önüne geçmek için üç yıldan uzun süren çalışmalar sonucu 18 ürün ve 43 yeni stilden oluşan devrim niteliğindeki yeni bra koleksiyonunu geliştirildi.

adidas kendini, kadın sporcuların ihtiyaçlarına daha iyi yanıt vermek ve sporda imkansızı mümkün kılmalarını sağlamak için inovasyonunu ileriye taşımaya adadı. Bunun bir parçası olarak marka, göğüs biyomekaniği araştırma enstitüsü bulunan Portsmouth Üniversitesi ile yakın iş birliği içinde çalıştı. Araştırmada ilginç sonuçlara ulaşıldı. Etkinlikte araştırma sonuçlarını açıklayan adidas Kıdemli Ürün Müdürü Çiğdem Ayhan; ‘Bu yeni koleksiyonumuzu kadın atletlerimizin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için tasarladık. Yanlış spor sütyeni performans ve verimlilik üzerinde ciddi bir etkiye sahip olabiliyor. Örneğin koşu sırasında düzgün bir şekilde desteklenmezse, göğüsler bir F1 sürücüsü ile aynı G kuvvetine maruz kalarak ciltteki gerilmelere bağlı zarar görebiliyor. Kadınların yüzde 90’ı ise yanlış spor sutyeni kullanıyor. Bu durumu değiştirebilmek için tamamen kadınlardan oluşan tasarımcılar, test eksperleri ve uzmanlar ile önemli bir girişime imza atarak devrim niteliğinde bir koleksiyon hazırladık.’ açıklamasında bulunarak kadınların ihtiyaçlarını anlamak ve spora katılımlarını artırmak adına çalışmalarının devam edeceğinin altını çizdi

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI