Ana SayfaModaAdidas Originals Blue Koleksiyonu

Adidas Originals Blue Koleksiyonu

adidas Originals Blue Koleksiyonu, yenilikçi tasarımlar ile birleşen detaylara sahip, özgün giyim odaklı güçlü bir koleksiyon olarak yaratıldı. Sportif ama şık bileşenler ile bu yaratıcı sokak modası koleksiyonu, her koşulda mükemmel tarzı sunuyor. Sonbahar/Kış 2011 ile birlikte dördüncü sezonuna giren adidas Originals Blue Koleksiyonu, markanın öne çıkan ürün yelpazesi içinde kalıcı bir seri olduğunu kanıtlıyor.

Sokak modasının en yeni trendleri bu koleksiyonda

adidas Originals Blue Koleksiyonu kendine özgü tarzı ile trendleri takip eden moda severlere, günümüz modasına uygun, şık ve eğlenceli ürünler sunuyor. Originals Denim ve adidas Tokyo tasarım ekibinin işbirliği ile hazırlanan ve Japon sokak modasından ilham alan stillerin genişletilmiş devamı niteliğindeki adidas Originals Blue Sonbahar/Kış 2011 Koleksiyonu, günümüz sokak modasında öne çıkan tarzları gözler önüne seriyor.

adidas Originals Blue Denim’de hem kadınlar hem de erkekler için yepyeni modeller var 

Blue Koleksiyonu’nun bir parçası olarak, moda sahnesine ilk adımını, İlkbahar/Yaz 2011 sezonunda başarıyla atan Originals Denim, daha da ileriye gitmeye hazır. Erkekler için CONDUCTOR ve REKORD modelleri kaliteli kenar işlemeleri ve yeni yıkama çeşitleri ile gelirken, MAD CAB dar kesimli ve düşük ağlı üçüncü bir stili temsil ediyor. Kadınlar için ise dar kesim jean modeli CUPIE ve EASY FIVE ile koleksiyon tamamlanıyor.

Klasikler ile yeni tarzlar adidas Originals Blue ayakkabılarında bir araya geliyor

adidas Originals Blue Koleksiyonu ayakkabıları, en iyi klasikler ve yeni tarzların kapsamlı bir karışımından oluşuyor. İz bırakan stiller, yeni materyal ve detaylarla mükemmel bir değişim geçirirken, hem kadınlar hem de erkekler için tamamen yeni, modaya uygun ayakkabıları ortaya çıkaran bir koleksiyon oluşturuyor. adidas Originals Blue Koleksiyonu’nda erkekler için şık “mid-cut” ikonik ayakkabı Hardland HI, taban üzerinde renkli zikzak uygulaması ile sunuluyor. Birçok renk ve materyal seçeneğine sahip iki yepyeni bot; COMBAT ve EASY FIVE modelleri ise kadınların favorisi olacak gibi görünüyor.

Yepyeni adidas Originals Blue Sonbahar/Kış 2011 Koleksiyonu Kasım ayı itibariyle tüm adidas Originals mağazaları ve yetkili satıcılarında adidas Originals tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI