Ana SayfaModaadidas Originals x Human Made Superstar Sadece adidas Online Shop'ta

adidas Originals x Human Made Superstar Sadece adidas Online Shop’ta

adidas Originals Human Made Superstar, 2010 yılında vizyoner tasarımcı Nigo tarafından, kullanım alanı geniş bir tamamlayıcı olarak duyuruldu. adidas Originals Human Made Superstar, vintage detaylarını korurken, gelişmeye ve gençlik kültürünü yükseltmeye de devam ediyor.
 
İşlerinde hip-hop etkisine sıkça rastlanan Nigo’nun, en yeni ortaklığının adidas Superstar ile yapılması şaşırtıcı değil. 80’lerin hip-hop ortamlarında gururla giyilen ve Run DMC’nin rapiyle ölümsüzleşen ayakkabının 50 yaşını doldurduğu 2020 yılı, tasarımın zamana meydan okuyan gücüne tanık oluyor.
 
İkonik Silüetin İnce Detayları; Human Made Superstar
 
Stilinize her zaman artı bir ekleyen, tamamlayıcı Human Made Superstar’ ın beyaz, siyah ve siyah beyaz versiyonları çok ince detaylar ile ikonik silüetini devam ettiriyor.
 
Detaylandırılan Superstar tasarımı, kalp logosu, topuktaki kırmızı renk tonu,  ikonik 3 şeridi arasında yer alan delikler ile ilham veren enerjisini trendsetterların günlük hayatlarının bir parçası haline getiriyor. Markanın sloganı olan ‘Fütüristik Gençler için Donanım” gösteriyor ki; Nigo’nun sıradışı tasarımı aynı zamanda sokakta giyilen kalıcı bir sembol.
 
adidas Originals x Human Made Superstar, 24 Nisan Cuma günü itibariyle sadece adidas Online Shop’ta satışa sunulacak.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI