Ana SayfaModaadidas Originals x Ninja’ dan "Embrace The Grind"

adidas Originals x Ninja’ dan “Embrace The Grind”

Ünlü oyun yayıncısı Ninja, yalnızca oyunuyla veya stiliyle öne çıkmıyor, sürekli bir etki oluşturması ile tanınıyor. Ninja’nın kimliğinden esinlenen koleksiyon hedeflerine ulaşmak için hiç bir zaman durmamayı ve “zorlukları göğüslemeyi” vurguluyor.

Ninja, adidas Originals ile yeni koleksiyonu için ileri teknoloji ZX 2K BOOST silüetiyle çalışmayı seçti. Her adımı iyi hissettirmek için tasarlanan bu çarpıcı spor ayakkabısı, nefes alabilen file dış yüzeye ve yepyeni bir dış taban desenine sahip.
 
Ninja kimliğinin yapı taşlarına odaklanan koleksiyon, kullanıcıyı hedeflerine ulaşmaya teşvik ediyor. adidas Originals x Ninja “Embrace The Grind” koleksiyonu ZX 2K Boost silüetini dört yeni renk seçeneği ile yeniden yorumluyor; Beyaz-Mavi, Kırmızı-Pembe, Gri-Pembe-Beyaz ve Siyah-Sarı. Modeller iddialı kontrast renkleri ve yenilikçi detayları ile benzersiz bir stil sunuyor.

Ninja koleksiyon hakkında; “Her şey zorlukları kucaklamakla ilgili. Benim için bu, zanaatınıza sarsılmaz bir bağlılık anlamına geliyor. Bu nedenle, kıyafeti yaratma zamanı geldiğinde parıldama gibi ayrıntıları dahil etmeye karar verdim çünkü oyuncular genellikle loş ışıklı alanlarda oturup, bütün gece daha iyi olmaya çalışıyorlar. Hedeflerinize ulaşmak ve işe koyulanları güçlendirmek için ne gerektiğini gerçekten vurgulamak istedim. ” diyor.
 
Hem yetişkin hem de çocuk bedenlerinde mevcut olan en yeni adidas ve Ninja ortak koleksiyonu 6 Aralık’ta adidas Online Shop ve adidas mağazalarında!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI