Ana SayfaModaadidas Originals’dan “FARKLILIĞA AÇIK OL” Diyen Yeni Forum Koleksiyonu

adidas Originals’dan “FARKLILIĞA AÇIK OL” Diyen Yeni Forum Koleksiyonu

Forum; Bilinmeyenlerle Dolu Yeni bir Dünya

 

adidas, Forum’un sahaya ilk çıkışından bu yana geçen yıllar içinde, zamansız spor ayakkabı, gerçek bir stil ikonu olarak kültürü şekillendirmede ayrılmaz bir rol oynadı ve bilinmeyenlerle dolu yeni bir dünyayı kucaklayanlar tarafından sürekli olarak benimsendi. Kökleri basketbola dayanan siluet, herkesi ayakları üzerinde durmaya ve kendini ifade etmeye davet ediyor.

 

 

Köklere Saygı

 

Forum bu sezon, 1980’lerin doğuştan gelen özünden ilham alıyor. Kendini ifade etmekten asla vazgeçmeyenleri destekleyen ikonik Forum spor ayakkabı, her biri siluetin mirasına dayanan üç farklı yeni görünümle yeniden tasarlandı. İlk olarak, Forum Exhibit Low; spor ayakkabının tüm klasik unsurlarını çıkarılabilir bir kayış, kırmızı vurgulu ve lacivert detaylara sahip lüks beyaz deri saya ve kauçuk dış taban ile eşleştiriyor. Bir diğeri, Forum Exhibit Mid; benzer bir yaklaşımı içeriyor, bu sefer orta kesimli bir siluetde ve çarpıcı bir pastel mavi renk tonunda mevcut. İkonik Forum Low, basketboldan ilham alan beyaz, lacivert, kırmızı ve sarı renk grubuyla spor ayakkabının klasik görünümünü yükselterek koleksiyonu tamamlıyor.

 

adidas Originals, Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonundaa, Forum Mid ve Forum Low’un modernize edilmiş versiyonlarını siluetin mükemmel beyaz ve mavi renk tonunda yeniden sunarak zamansız spor ayakkabının köklerine saygı duruşunda bulunuyor.

 

 

Açık fikirliliği bir yaşam biçimine dönüştürenleri destekleyen ikonik adidas Originals Forum 16 Temmuz’dan itibaren adidas.com.tr/forum’da ve belirli adidas perakende satış noktalarında satışta.

 

adidas.com.tr/forum

@adidas.turkiye

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI