Ana SayfaModaadidas Originals'ın Gazelle'i Kate Moss ile Geri Dönüyor

adidas Originals’ın Gazelle’i Kate Moss ile Geri Dönüyor

adidas Originals, Gazelle’in geri dönüşünü @bessnyc4 olarak tanınan sanatçı Doug Abraham ile gerçekleştirdiği global iş birliği çerçevesinde, ikonik isim, İngiliz süper model Kate Moss’un yer aldığı kampanyayla kutluyor.
 
Doug Abraham, Kate Moss’un 1993 yılına ait, Gazelleri ile çekildiği ikonik fotoğrafını yeniden düzenleyerek, baştan yarattı. Abraham’ın bu işi, modaya ve pop kültürüne ait, toplumsal hafızada yer etmiş bir görselin yeniden keşfedilmesinden, yeniden tasarlanmasından ve yeniden yaratılmasından oluşuyor. Böylece de, ortaya çıkan görsel yorumlama, Gazelle’in hayatı yeniden keşfetme hikayesi ile birebir örtüşüyor: Geçmişi yeniden yaşat, geleceği tasarla!
 
adidas Originals Global Tasarım Başkan Yardımcısı Nic Galway şöyle açıklıyor:

Kolektif hafıza, geleceğimizi yaratmamız için bize ilham veriyor. Gazelle’in geri dönüşü ile biz de, bu stilin kendine haslığını oluşturan kültürel referansları inceledik. Kate Moss’un adidas Originals markasıyla her zaman yakın bir ilişkisi oldu ve onun 90’larda, Gazelle’e duyduğu sevgi de, Gazelle’in tasarımının moda ve pop kültüründeki yerinin bir göstergesi haline geldi.”
 

“Gazelle 90’larda hiçbirimizin ayağından çıkarmadığı ‘o’ ayakkabıydı. Asla eskimeyen görüntüsü zamana meydan okuyor. Geçmişte olduğu gibi bugün de ben bir adidas kızıyım.”– Kate Moss
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI