Ana SayfaModaadidas ve McDonald’s’tan Sos Kıvamında Basketbol Koleksiyonu: “Sauce Pack”

adidas ve McDonald’s’tan Sos Kıvamında Basketbol Koleksiyonu: “Sauce Pack”

Koleksiyonda HARDEN VOL. 4, DAME 6 ve TMAC 1 ile McDonald’s sosları bütünleşiyor. Sarımsak biber sosu ambalajından ilham alan HARDEN VOL. 4, canlı mor ve turuncu bir renk tonlarına sahip. Üzerinde ünlü basketbolcunun öne çıkan özellikleri “a step back”, “deep 3 ball” (uzun mesafe üçlüğü), “crazy handles” (süper top tutuş) basketbol terimleriyle James Harden’e gönderme yapan the beard (Sakallı) yazıları yer alıyor.

Deliksiz atışlarıyla tam bir pota ustası Damian Lillard’ın iyi ve kötü çocuk olarak oyundaki ikiliğini vurgulayan ve tatlı-ekşi sosla bütünleşen DAME 6, klasik sos ambalajına benzeyen bir tasarıma sahip. Patlayan turuncu desenli frapan bir yeşil ayakkabının anahtar kelimeleri ise the “clutch gene” (iş bitirici), Lillard’ın sürekli taktığı bileklik dolayısıyla “wrist-tap” (bileklik), “layup package” (turnike) ve tabii ki uzun mesafe üçlüğü.

Dış tabandan üst bölüme kadar metalik altın üst ve kırmızı kemerlerle bezenmiş detaylara sahip TMAC 1, ikonik Big Mac sosuna selam veriyor. Ayakkabının dış topuk bölümünde TMAC Sauce başlığı altında Tracy McGrady’yi ifade eden terimler bulunuyor. “Fearless” (korkusuz), “bouncy” (canlı), “fade away jumper” (geriye doğru sıçrayarak şut atabilen oyuncu), uzun mesafe üçlüğü ve “post-game” (maç sonu).
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI