Ana SayfaModaadidas x IVY PARK İş Birliğinin Üçüncü Koleksiyonu: ICY PARK

adidas x IVY PARK İş Birliğinin Üçüncü Koleksiyonu: ICY PARK

“Icy Park” ile “Benim Parkım Nerede” söylemi, yaratıcılığa, bireyselliğe ve hayal gücüne ilham vererek daha da genişliyor ve büyük bir multimedya kampanyayla destekleniyor. Yeni kampanyanın tanıtımında pek çok ünlü yüz yer alıyor. İfade özgürlüğünü vurgulamak için eklenen bu isimler arasında Hailey Bieber, müzik şirketi CEO’su ve rapçi Gucci Mane, şarkıcı Kaash Paige bulunuyor. Modeller arasında da Akesha Murray, Shi Gray ve Kyla Coleman yer alıyor.
 
Peki nasıl bir koleksiyon?
 
ICY PARK Beyoncé’nin atletizm ve moda sevgisini adidas’ın performans ve yenilikçi bakış açısıyla biraraya getiriyor, atletik giyimin sınırlarını zorluyor.
 
İşlevsel ve spor parçalarda bile şıklığı koruyan koleksiyon, farklı aksesuarlarla destekleniyor. Temel kış giyimi parçalarını içeren bu yeni lansman alp konseptlerinden yola çıkarak tasarlandı.  Kıyafet ve aksesuarların  bazıları yepyeni bir IVY PARK monogramına sahipken, diğerleri eğlenceli bir kayak etiketi baskısıyla öne çıkıyorç
 
“ICY PARK” koleksiyonu, Beyoncé’nin ayakkabı silüetlerinden oluşan repertuarını IVY PARK Ultra Boost, Forum Lo, Forum Mid ve Super Sleek spor ayakkabı güncellemeleri de dahil olmak üzere beş yeni stille genişletiyor. Koleksiyon aynı zamanda rahatlık ve kıskanılacak, havalı bir tasarıma sahip IVY PARK Super Sleek Boot’u da sunuyor. Zengin dokular ve parlak detaylarla harmanlanan ayakkabılar, Beyoncé’nin farklı estetik perspektifinden yola çıkarak dağa hazır stili yeniden canlandırıyor.

 
Üçüncü adidas x IVY PARK koleksiyonu 19 Şubat’ta adidas.com.tr’ de, 20 Şubat’tan itibaren seçili adidas mağazalarında satışa sunulacak.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI