Ana SayfaModaAdidas'tan Şehirde Koşanlar İçin Yeni Bir Boost Teknolojisi: Pulseboost HD

Adidas’tan Şehirde Koşanlar İçin Yeni Bir Boost Teknolojisi: Pulseboost HD

Boost teknolojisini inovatif bir yaklaşımla yenileyen adidas, aynı rakipsiz enerji geri dönüşü, daha fazla konfor ve denge için Boost HD’yi tasarladı. Ayağın tüm hareketlerinden sorumlu olan orta tabanda Boost teknolojisiyle devrim yaratan marka, Boost HD ile şehirli koşucuları merkezine aldı.
 
Boost teknolojisinde bir araya getirilen enerji kapsülleri benzersiz hücre yapıları sayesinde atılan her adımda daha fazla enerji depoluyor ve her adımda enerji geri kazanımı sağlıyor. Zemine daha yakın tasarlanan Pulseboost HD, ani hareketler için hazırlandı. Yoğun bir caddede aniden durma, ani veya hızlı bir yön değişimi yapma gibi hareketlerde bile performans avantajı sağlıyor.
 
Boost HD taban, sınıfının en iyisi olarak daha fazla konfor ve enerji getirisi ile daha iyi denge için üretildi. Pulseboost HD’de yapay zekâ ile geliştirilen, kuru veya ıslak herhangi bir yüzeyde hızlı bir şekilde yön değiştirmek için maksimum kavrama sağlayan yeni bir Continental™ kauçuk alt taban kullanıldı. Pulseboost’un üst bölümü ise ihtiyaç duyulan şekilde esneyebilen, istenilen tarafa yönelmeyi kolaylaştıran ve ayağı sarmalayan bir yapıda oluşturuldu.
 
Spotify çalma listesi ayağınızda
Spotify ile ortak bir çalışma yapan adidas, ayakkabının dili üzerine şehir koşucularını motive etmek ve ilham vermek için bir QR kod yerleştirdi. Bu QR kodu telefonuna okutanlar Spotify’da koşu için hazırlanmış özel Feel the Boost çalma listesine yönlendiriliyor. Şehrin ritmini yakalamak ve koşu enerjisini artırmak için Spotify’ı başlatmak ve özel bir çalma listesine ulaşmak için kodu bir mobil cihazla taramak yeterli. 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI