Ana SayfaModaadidas'tan Yeni Başlayanları İlk Adıma Teşvik Edecek Koşu Ayakkabısı: Supernova

adidas’tan Yeni Başlayanları İlk Adıma Teşvik Edecek Koşu Ayakkabısı: Supernova

adidas, yeni koşu ayakkabısı Supernova ile hayatın rutin akışında rahat bir nefes almak isteyenlere sportif yolculuklarına başlamaları için ilham veriyor.

Aktif bir yaşama geçişte çoğunlukla en zoru ilk adımı atmaktır. Bu yüzden Supernova, maksimum konfor ve destek ile yüksek performans seviyesi sağlayan gelişmiş teknik özellikleri ulaşılabilir fiyata sunmak üzere özel olarak tasarlandı. adidas’ın tüm dünyayı spora hazır hale getirme misyonundaki bir sonraki adım olan Supernova, yoğun günlük programları içinde spor yapmak için fırsat yaratanlara gerçekten anlamlı bir deneyim sunarak sportif yolculuklarını destekliyor.

Supernova’nın en dikkat çekici teknik özellikleri arasında kusursuz hareket için esnekliği, desteği ve hava akışını artırmak üzere özel olarak dizayn edilmiş hafif, nefes alabilen file üst yüzeyi yer alıyor. Ayrıca hızlı ve canlı bir koşuyu mümkün kılan hafif ve son derece dayanıklı elastik orta taban kullanımını içeren dayanıklı Bounce teknolojisi, ayağın ön kısmında enerjinin geri dönüşünü maksimuma çıkarıyor. Orta tabanın topuğunda kullanılan adidas’ın ikonik BOOST orta taban teknolojisi ise her iklim ve koşula uygun olma özelliğiyle duyarlı ve rahat bir koşu sağlıyor.

adidas’ın yeni koşu ayakkabısı Supernova 20 Temmuz itibarıyla adidas mağazaları ve adidas.com.tr adresinde satışa sunuluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI