Ana SayfaMagazinAhu Yağtu `Cem`le sevgili değiliz`

Ahu Yağtu `Cem`le sevgili değiliz`

Ahu Yağtu, özel hayatı ile ilgili Cadde`ye konuştu.

* Amerika’da neler yaptınız?
Yurt dışında eğitim almak çok uzun zamandır planladığım bir şeydi. Yaratabildiğim ilk fırsatta gidip tiyatro ve kamera önü kurslarına katıldım. Bir de dükkanım için alışveriş yaptım. Bu süreç çok besledi beni. Ara sıra uzaklaşmak iyi geliyor insana.  

* Döndükten sonra ilk projeniz ‘Aşk ve Ceza’ oldu. Nasıl dahil oldunuz? Karakterden bahsedebilir misiniz biraz?
Erol Avcı, Kudret Sabancı gibi isimler, karakterin içime sinmesi projeyi kabul etmemi kolaylaştırdı. Pelin rahat, kimin ne düşündüğünü umursamadan yaşayan, aklına ilk gelen şeyi ‘pat’ diye söyleyebilen bir karakter. İşini yaparken maskeli bir tavır takınıyor, ama dostlarına karşı oldukça samimi.

* Pelin’in size benzeyen tarafları var mı?
Kendine güvenen ve samimi bir insan olmasını benzetiyorum. Ama onun dışında ortak bir yanımız yok. 

* Sizce kişiliğinizi en iyi yansıtan  kelimeler neler?
Gerçek, hesapsız, olduğu gibi.

* Eğitimin faydasını görüyor musunuz?
Bu proje işin sağlaması gibi oldu. Akabinde böyle bir şey geldiği için çok memnunum. Bir de doğru düzgün bir projeye başladığım için çok sevinçliyim. Önceden yaptığım hataları yapmamaya çalışıyorum ve sette yeni şeyler öğrenmeye devam ediyorum. 

* Şu an hayatınızda nasıl bir  dönemdesiniz?
Oyunculukla ilgili birtakım hedeflerim var ve onlara ulaşmak istiyorum. Onun haricinde hayatımda çok eğlendiğim bir dönemdeyim. Hiçbir şeyin stresini yaşamadan, hayatın tadını çıkarıyorum. 

* Oyunculukla ilgili nasıl bir  kariyer planınız var mı?
Burada birkaç iş daha yapıp, eğitim için Los Angeles’a gitmek istiyorum. Eğer gerçekleşirse harika olacak. Bir de komedi üstüne yoğunlaşmak istiyorum.

* Cem Yılmaz’la aşk  dedikoduları için neler  söyleyeceksiniz?
Cem 6-7 yıldır tanıdığım bir arkadaşım, sevgilim değil. Hep beraber arkadaş ortamında birlikte eğlendiğim arkadaşlarımdan biriyle taksiye bindim. Bu soru son haftalarda bana sıkça sorulur hale geldi. Nedeni Cem Yılmaz olması, ama ben gerçekten bu durumu anlayamıyorum ve çıkan haberlere çok üzülüyorum.

* Aşk hayatınız nasıl?
Çok çok yeni başlayan bir ilişkim var. Henüz birbirimizi tanımaya çalışıyoruz ve birlikte çok eğleniyoruz. Çok mutluyum. 

* Rol aldığınız ‘Bir Avuç Deniz’ filminin çekimleri nasıl geçti? 
Bir erkeğin iki aşk arasında kalması ve o çevrede gelişen olayları anlatıyor. Ben de Aylin karakterini canlandırıyorum. Biz çekerken çok eğlendik ve çok iyi anlaştık. Pozitif geçen bir süreçti benim için. Akıp giden bir film oldu. 

* Vizyon tarihi belli mi?
11 Mart’ta vizyona girecek. 

* Bir yandan da ‘Second Chance’ adlı butiğinizde ikinci el ürünler satıyorsunuz. 
Yaklaşık iki sene önce Bebek’ten Galata’ya taşındım ve çok memnunum. Oranın bambaşka bir atmosferi var. Butiğin amacına hizmet ettiğini düşünüyorum. Bebek’te çok fazla müşteriye ulaşamıyorduk, ama Galata’da bu sayıyı artırdık.

Röportaj: Senem Aydın

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI