Ana SayfaGüzellikaisha Istanbul`dan parfüm setleri

aisha Istanbul`dan parfüm setleri

Türkiye’nin ilk ve tek Aromaterapi markası aisha ISTANBUL’da sevdikleriniz için hazırlatacağınız parfüm setleri, orijinal ve şık bir hediye alternatifi yaratıyor.

Sevdiğiniz kişinin karakteri, zevkleri ve hatta teninin rengine göre özel olarak harmanlanan parfüm setleri  aisha ISTANBUL’un  sunduğu alternatif hediyeler arasında yer alıyor.
Aromaterapist Ayşe Tolga ile yapacağınız ön görüşmede hayat bulmaya başlayan bu özel tasarım, dilediğiniz taktirde aynı aromaya sahip body wash, şampuan, el ve vücut kremi, mum ve oda parfümü gibi pek çok farklı ek ürünlerle de desteklenebiliyor. 
Ürün tamamlandıktan sonra, dilerseniz sevdiğinize özel isim, kutu ve şişe tasarımı ile de eau de toilette veya eau de parfume kişiye özel bir sunumla şekillendirilebiliyor.
aisha ISTANBUL, ürünlerindeki doğal özlerden, ambalaj malzemesine kadar, koleksiyonundaki bütün ürünler için teker teker araştırmalar, çalışmalar ve testler yapıyor. Ürünlerinin % 100 içeriği doğal ürünlerden, % 60‘ı ise sertifikalı organik hammaddelerden oluşan ülkemizin ilk doğal kozmetik ve aromaterapi markası aisha İSTANBUL, tasarım ve hazırlanma aşamasında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kozmetoloji Bölümü ile birlikte çalışıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI