Ana SayfaYaşamAjda Pekkan Bayramda Titanic Deluxe Bodrum’da!

Ajda Pekkan Bayramda Titanic Deluxe Bodrum’da!

İskender Paydaş, Evrencan Gündüz, Circus Show, Buzuki Band & Sirtaki Titanic Deluxe Bodrum’un bayram özel programında yer alan diğer isimlerden. 
Ege’nin turkuaz sularını keyifli bir seyir şansı sunan Titanic Deluxe , Bodrum’un mistik havasına hâkim odaları ve konforu ile misafirlerine eşsiz bir tatil vaat ederek tüm bayram boyunca size sevdiklerinizle kesintisiz eğlence ve mutluluk imkanı sunuyor.
Eğlenceli bayram programının yanı sıra dünyaca ünlenmiş a’la carte restoranlarını ödüllü uzman şeflerin yönettiği Titanic Deluxe Bodrum’da her damak tadına hitap eden iddialı lezzetler de sizleri bekliyor. Türk mutfağını Avrupa’ya tanıtan Hasır, Uzakdoğu’nun en egzotik lezzetlerini sunan Nori, ünü Avrupa’ya yayılan steakhouse markası Beef Grill Club ve en taze deniz ürünlerini bulabileceğiniz Begonvil Restoran ile gastronomi şölenine hazır olun. 
Çocuklarınızla geçireceğiniz güvenli ve sıcak bir bayram tatili için oyun ve atölyeler ile zenginleşen Tini Kids Club’da ise minikleri her gün yeni bir heyecan, yeni maceralar ve yeni keşifler bekliyor. Çocuklara özel restoran bölümünde farklı, eğlenceli ve miniklerin bayılacağı lezzetli menülerle en değerli misafirler tabaklarını renklendirirken aynı zamanda besleyici öğünler yiyebilecekler.
Heyecan verici yenilikleri ve unutulmaz kalitedeki hizmetiyle tüm misafirlerini  bayramda ağırlamayı dört gözle bekleyen  Titanic Deluxe Bodrum’un bayrama özel programları tatilinize ayrı bir renk ve mutluluk katacak. Sevdiklerinizle  Ege’nin  temiz havasının ve maviliğinin keyfini çıkarmanın tam zamanı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI