Ana SayfaMagazinAjda Pekkan`a haciz geldi

Ajda Pekkan`a haciz geldi

Dokusuz Örgüsüz Teknik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, alacaklı olduğunu iddia ederek, sanatçı Ajda Pekkan`nın sahibi olduğu işyerleri hakkında haciz işlemi başlattı. Ajda Pekkan ise çeklerin muhasebeciden çalındığını, imza ve rakamların sonradan atıldığını savunarak, işlemlerin durdurulmasını istedi.
Ajda Pekkan`nın sahibi olduğu Nevin Film Organizasyon`a ait çeklerin çalınmasıyla başlayan süreç ünlü sanatçıya zor anlar yaşattı. Dokusuz Örgüsüz Teknik Tekstil şirketi, Pekkan`ın tek sorumlu olduğu film şirketini, 7 bin 500 lira alacaklı olduğu iddasıyla mahkemeye verdi. Ünlü yıldızın avukatı Taner Demir, Küçükçekmece 2. İcra Dairesi`ne sunduğu dilekçede haciz işleminin durmasını talep etti. Demir, dilekçede, 6 adet çekin şirketin muhasebecisinden çalındığını ve yapılan hırsızlıkla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını anlattı.
 

Adli Tıp`a imza örneği verecek!

Çeklerin 13 Mart 2008 tarihinde boş çek olarak çalındığını, muhasebeci Fahri Köse ve yanında çalışan Eylem Kızılgedik`in konuyla ilgili ifade verdiğini belirten Demir, çeklerdeki imzanın da Pekkan`a ait olmadığını, alacaklı şirketten herhangi bir ticari faaliyettte bulunmadıklarını vurguladı. Küçükçekmece Adliyesi`ne giderek imza örnekleri veren Pekkan`ın, çeklerdeki imzanın kendisine ait olup olmadığını tespit için Adli Tıp Kurumu`na gitmesine karar verildi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI