Ana SayfaYaşamAkaretler Art & Design Day

Akaretler Art & Design Day

İstanbul`un yeni sanat merkezi Akaretler  Sıraevler`de 12 Mayıs Cuma günü  saat 16:00- 22:00 arası düzenlenecek olan  Art& Design Day ile sanatseverler tasarıma doyacak.

“Akaretler Art&Design Day 3” te; Rampa’ da Nevin Aladağ’ ın Türkiye’de görülmemiş işlerini biraraya getirecek olan ve sanatçının ülkemizde açtığı en kapsamlı sergisinin yanı sıra sadece bu güne özel olarak Rampa’ da saat 18:00’ de rehberli sergi turuna katılabilirsiniz.

Sanat ve tasarıma özel bu günde, ister Art On’ da Sencer Vardarman’ ın “Sanal Haberler/Virtuel News” adlı sergisini gezebilir ve yine sadece bu güne özel olarak saat 17:00’ de rehberli sergi turuna katılabilir ister Autoban Galeri` de gerçekleşecek yeni ürün lansmanı ile renkli ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Artlimits’ te ise tüm gün boyunca “Gerçeküstü ve Matematik’ in Buluşması” nda Michael Vincet Manalo ile gerçeküstü hikayeler ve Tatiana Plakhova` dan kompleks grafiklerle sanat ve tasarıma doyabilirsiniz.

Derin Design’ da gerçekleşecek  2012 koleksiyonunun tanıtımının ardından saat 20:00’ de başlayacak kokteyl ile sanat ve tasarım ile dolu gününüzü güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI