Ana SayfaYaşamAkbank SSM`nin Eğitim Sponsoru

Akbank SSM`nin Eğitim Sponsoru

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nin. SSM’nin, çocukları sanat eserleriyle tanıştırarak birer müze dostu olmalarını hedefleyen eğitim atölyeleri, çocuk ve gençlere yönelik pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Akbank’ın desteğiyle, artık daha geniş çapta yürütülecek.

Akbank’ın sponsorluğuyla atölye binasını yenileyecek ve atölye sayılarını artıracak olan SSM, eğitimlerini daha geniş kitlelerle buluşturma olanağına kavuşacak. Kültür ve sanata katkılarıyla bilinen Akbank ise, bu desteğiyle daha fazla çocuk ve gence ulaşacak. 2010 yılında daimi ve dönemsel sergi atölyeleriyle yaklaşık 11.100, etkinliklerle yaklaşık 3.000 olmak üzere toplam 14.100 çocuğa eğitim veren SSM; 2011 yılında Akbank’ın sponsorluğu kapsamında yaklaşık 18.000 öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.
  
Akbank ve SSM’nin işbirliğini duyurmak amacıyla 29 Mayıs Pazar günü müzede gerçekleştirilen buluşmaya, basın dünyasından pek çok ünlü isim, eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı. Sabah kahvaltısıyla başlayan etkinlik, SSM’de devam eden “Karşıdan Karşıya” sergisinin gezilmesiyle devam etti. Daha sonra ise müzenin küçük konukları, kendileri için hazırlanan eğitim atölyesindeki çalışmalara katıldı.
Buluşma sırasında, sponsorluktan duyduğu mutluluğu ifade eden SSM Müdürü Nazan Ölçer, “İşbirliği, her iki kurum için, eğitim alanında hedeflerin ve verilen desteğin daha da yukarı çekilmesi anlamına geliyor. SSM, bir üniversite müzesi olmanın bilincini ve sorumluluğunu her zaman taşımayı bildi. Bu sorumluluğu bizlerle birlikte taşımaya gönüllü bir destekçimiz olması bizi son derece mutlu ediyor. Daha önce bazı sergilermizde de bizden desteğini esirgemeyen Akbank’la bir kez daha yanyana gelmiş olmak bizim için ayrıca mutluluk verici. Akbank’ın desteği sayesinde artık eğitim atölyelerimizi çok daha kapsamlı olarak sürdürebileceğiz.” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI