Ana SayfaYaşamAkın Eldes Alt. Caz`da

Akın Eldes Alt. Caz`da

Akın Eldes, konuklarına muhteşem bir program sunmaya hazırlanıyor!

16 Ekim Cumartesi gecesi

Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesi ardından Istanbul’un cazibe merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid, birbirinden farklı, her eğlence anlayışına hitap eden mekanlarıyla müşterilerine farklı bir eğlence anlayışı sunuyor.

Tomtom Fun Aid’de bir ilke imza atan “Alt. Caz” denenmemiş farklı konseptiyle her ay yerli ve yabancı caz ve rock gruplarının sıra dışı projelerine ve vazgeçilmez isimlerin akustik performanslarına ev sahipliği yapıyor. Caz dünyasından tanınmış birçok önemli ismi ağırlayan “Alt. Caz”, 16 Ekim Cumartesi günü cazın ustalarından Akın Eldes Project’i konuk ediyor. Bulutsuzluk Özlemi ve Pinhani grubundan tanıdığımız Akın Eldes, Ismail Soyberk, Izzet Kızıl, Torab Majlesi ve Sinan Cem Eroğlu gibi güçlü seslerden oluşan kadrosuyla 16 Ekim Cumartesi gecesi muhteşem performanslarıyla caz severleri büyülemeye hazırlanıyor.

Kendi müdavimlerini oluşturarak caz ve rock tarzı müzikten keyif alanların uğramadan geçemeyecekleri bir alternatif halini alacak “Alt. Caz” birbirinden farklı performanslara yer vererek bu sezona da damgasını vuracak!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI