Ana SayfaYaşamAlaçatı Klasiği Limon Köyiçi, Beşinci Yılında Misafirlerini Bekliyor

Alaçatı Klasiği Limon Köyiçi, Beşinci Yılında Misafirlerini Bekliyor

Limon Köyiçi, beşinci yılına girerken Alaçatı’daki en büyük iç mekana sahip olmanın avantajıyla konuklarına konfor ve lezzeti bir arada sunuyor. Üst seviye hijyen önlemlerinin alındığı ve sosyal mesafe kurallarına göre tekrar dizayn edilen oturma düzeniyle misafirlerine rahat bir ortam sunan Limon Köyiçi’nde, Şef Eyüp Gül ve ekibi ile hem dünya lezzetlerini hem de füzyon mutfağının eşsiz tatlarına özel dokunuşlarda bulunuyor.

 

Menüde yok yok

 

Her sene geliştirdiği ve genişlettiği menüsüyle konuklarına farklı tatlar sunan Limon Köyiçi, bu sene de misafirlerine benzersiz bir menü oluşturdu. Başlangıçlarda yer alan mangolu tuna tataki, haşhaşlı kılıç balığı carpaccio, buzda karides ceviche, istiridye kabuğunda meşe talaşı ile tütsülenmiş somon füme iştah açıcı bir giriş yapılmasını sağlıyor. Ara sıcaklarda yer alan papaz erikli içli köfte ve ılık Çeşme ahtapotu hem göze hem damağa hitap ediyor. Tire çamur peyniri ve çilek sirkesi ile hazırlanan yaz domatesleri salatası, lezzeti bambaşka bir noktaya taşıyor. Limon Köyiçi’nin bu seneki alâmetifarikası olan trüf mantarlı fettücine ve fettücine alfredo permasan tekerinde masanızda hazırlanıyor ve görsel şov sunuyor. Ana yemeklerde ise firik risottosu ile ağır ateşte pişmiş dana yanak, ördek konfi veya mor patates püresi ve trüf mantarı eşliğinde deniz levreği size unutulmaz bir gastronomi festivali yaşatacak. Tatlılarda ise Hindistan cevizi kabuğunda Japon sütlacı, limon spesyal ve seksi çikolata bu benzersiz yemeği layıkıyla noktalamanıza yardımcı olacak.

 

Mekanın kurucu ortaklarından Yasin Becek, “Hepimiz için zor geçen bir sürecin içindeyiz. Artık biraz daha rahatlamak, eski alışkanlıklarımıza tedbiri elden bırakmadan dönmek istiyoruz. Limon Köyiçi’nde aldığımız önlemlerle misafirlerimize üst düzey bir konfor ve hijyen sunarken dünya mutfağının en seçkin reçetelerini hazırlıyor, yerel tatlarla menümüzü zenginleştiriyoruz. Seçkin menümüze ise imza kokteyllerimiz eşlik ediyor. DJ Yiğit Özdemir ise özel seçkileriyle konuklarımıza keyifli bir ortam sunuyor” diyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI