Ana SayfaModaAldo Kış`a hazır

Aldo Kış`a hazır

ALDO AW ’10 sezonunda trendler her şeyi mümkün kılar bir özgürlükte. Geçmişin izleri, dinamik yaşamın modern yaklaşımı ile oyuncu bir şekilde geri dönüyor. Vazgeçilmez değerler her zaman olduğu gibi konfor, işlevsellik ve kendine yakıştırmak. Bütün trendlerin paylaştığı en önemli ortak değer ise özgünlük! 

American Heritage’da kum rengi, devetüyü, taba, kahverengi, kırmızı, hardal ve yeşil renk hakim. Öne çıkan detaylar ise sıcak süetler, kirli görüntüdeki apreler, mumlanmış kanvas, Mongolian kürk örmeler, shearling, Crepe tabanlar, bordürlü tabanlar ve tahta topuklar. 

Military Academy’de siyah, kahverengi, bej, haki, gri ve asker yeşili ön planda. Keçe, kanvas, kamuflaj deseni, metal detaylar, asker ve motorcu postaları ve eskitilmiş deri bu trendin önem kazanan detayları.

Victorian Wonderland/Victorian Dandy’de siyah, bej, şampanya, bordo, petrol mavisi, mor ve metalik renkler ön plana çıkıyor. Goblen, brokad, organza, dantel, kadife, nubuk, yumuşak deriler, ekose/kilt, fırfırlı bitişler, Mary Jane, rococo topuklar ve Oxford ayakkabılar eski İngiliz tarzını modern yorumla birleştiriyor.  

Galactic Minimalism’de siyah ve gri renk ağırlığı bej, kahve ve mavimsi tonlarla renkleniyor. Nubuk, deri, süet, likra, mat detaylar, ahşap dokunuşlar, kalın lastik tabanlar, mimari tasarımlar ve androjen görüntü fütüristik temada ön plana çıkıyor. 

AW ’10 sezonunda da Terry Richardson’ın deklanşöründen Jessica Stam ALDO’nun yüzü olmaya devam ediyor. Kanadalı süper modele Matt Gordon eşlik ediyor. Reklam kampanyasının teması “DANS” – kendini bırakmak ve müziği hissetmek.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI