Ana SayfaModaAlessandra Ambrossio kendi markasını yaratıyor

Alessandra Ambrossio kendi markasını yaratıyor

Eğer bir Victoria`s Secret meleğiyseniz moda ile iç içe olmanız da kaçınılmaz oluyor. Son zamanlarda stili ile dikkat çeken Miranda Kerr, Alessandra Ambrossio ve Doutzen Kross gibi melekler de doğal olarak tasarım dünyasından uzak kalamıyor.

Güzelik alanında sertifikalı bir uzman haline gelen Miranda Kerr, Kora Organics isimli bir kozmetik markası oluştururken arkadaşı Alessandra Ambrossio ise "Ale by Alessandra" isimli bir marka yaratmaya karar verdi. Koleksiyon için Cherokee isimli şirketle anlaşan Ambrossio, gündüzden gceye rahatlıkla taşınabilecek rengarenk parçalar tasarlayacak. 

2014 yılında satşa çıkacak olan koleksiyonu için oldukça heyecanlı olan Victoria`s Secret`in baş meleklerinden biri olan Alessandra heyecanını şu sözlerle dile getirdi:

" Bu benim için sadece bir hobi değil, Yaklaşık 15 yaşımdan biri moda sektöründe mankenlik yapıyorum ve tasarlamak da mesleğimin bir uzantısı. Kendimin de bu hayatta sevdiği ve ilgi duyduğu tasarımlardan, ürünlerden oluşan bir marka kurmaya çalışıyorum."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI