Ana SayfaGüzellikALIEN Sunessence Edition Or d&#8217Ambre

ALIEN Sunessence Edition Or d&#8217Ambre

ALIEN Sunessence Edition Or d’Ambre piyasada. Alien ailesine bu yıl katılan koku yaz güneşinin büyüleyici ve  gizemli güneşi altında güneş tanrıçası yeni gücünü ortaya çıkartıyor. Güneş ışınlarını altına dönüştürme mucizesi. Bu altın, tılsım şişede hayat bularak bu şişeyi meyve ve güneş çiçekleri esinlenilmiş bir duyu fırtınası ile zenginleştiriyor.

Çiçeksi amberli fresh ailesinde tanımlanan egzotik ve güneş sıcaklığındaki notalara sahip bu eau de toilette 3 adımda oluşmakta. Vitamin Zenginliği,  koku kiwinin canlı notaları üzerine açılıyor ; bu güneşin verdiği enerjide olduğu gibi duyuları canlandıran, uyaran bir vitamin kokteyli.
Egzotik zenginlik, Stanhopea orkidesinin vanilyalı dokunuşlar içerisinde beliriverdiği çekici ve ultra kadınsı bir akor. Günün ilk ışıkları ile aydınlanan Egzotik bir bahçenin zenginliğinde kaybolmaya bir davet gibi.
Ve son olarak baştan çıkartan zenginlik : Bu notada orjinel Alien’ın odunsu amberli konfor ve gizemi ile buluşursunuz. Sizi güneşin sıcaklığı gibi sarmalarken size zindelik veriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI