Ana SayfaModaAll Adidas

All Adidas

“all adidas” Marka Kampanyası adidas’ın spor, müzik ve moda dünyalarını birleştiren, farklı spor dalları ve yaşam tarzlarındaki belirgin varlığını ortaya koyuyor. Kampanyanın reklam filminde, futbolun yıldızları Lionel Messi ile David Beckham’dan NBA’in yükselen yeteneği Derrick Rose’a, pop ikonu Katy Perry’den moda ikonu Jeremy Scott’a kadar, günlük yaşamlarında görüntülenen birçok adidas tutkunu ünlü aracılığı ile insanın hayatın her alanında tutkuyu nasıl yaşadığını ortaya koyuyor.

10 yılın en büyük marka kampanyası
Son 10 yılda, Sport Performance, adidas Originals ve adidas Sport Style olmak üzere adidas markasını üç kuvvetli alt marka ile genişlettiklerini ifade eden adidas Group İcra Kurulu Üyesi Erich Stamminger şöyle konuştu: “Bu yeni küresel marka kampanyasında adidas markasının genişliğini ve derinliğini gösterebildiğimiz için çok mutluyuz. ‘all adidas’ şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz en büyük marka kampanyası. Kampanyanın yaratıcı içeriği, markanın çeşitliliğini kuvvetli tek bir çatı altında topluyor. Sadece adidas markasının sahip olduğu güvenilirlik ayrıcalığı ile de sahadan podyuma, stadyumdan sokağa kadar özgün bir duruş sergiliyor”.
TV’de, sinemada, sosyal ağlarda… adidas tutkusu her an’da…
Romain Gavras tarafından yönetilen kampanya reklam filmi, TV ve sinema için 30 ve 60 saniyelik versiyonlar şeklinde oluşturulurken, internet için 2 dakikalık daha uzun bir versiyon hazırlandı. adidas tutkunları ayrıca Facebook ve Twitter aracılığı ile “all adidas” marka kampanyasının devamındaki sürprizlerden haberdar olabilecek. Facebook ve Twitter sayfaları ile adidas, yeni koleksiyonlara ait bilgilerden eğlenceli yarışmalara, tüm markaları ile ilgili duyurulardan çeşitli etkinlik önerilerine kadar birçok konuda takipçilerine heyecan verici bilgiler ulaştırıyor. 10 milyonu aşkın takipçisi ile adidas, internet ortamında kırılması güç bir rekorun da sahibi.
Reklam filmi ilk kez 16 Mart’ta gösterimde
“all adidas” marka kampanyası 2011’de spordan müziğe, günlük yaşamdan modaya kadar farklı alanlarda farklı iletişim çalışmaları ile devam edecek. Kampanya dahilinde gerçekleştirilecek sinema, dergi, internet ve açık hava reklam çalışmaları, 16 Mart’ta reklam filminin bütün dünya televizyonlarında aynı anda yayınlanmaya başlaması ile hız kazanacak. 
Kampanya, Sid Lee Reklam Ajansı tarafından hazırlandı
 “all adidas” marka kampanyasını Montreal merkezli bir ajans olan Sid Lee hazırladı. Sid Lee, 2008 yılı başında adidas Originals’ın küresel reklam ajansı olmuştu. 2009 ve 2010 yıllarında da adidas Originals’ın marka kampanyalarını hazırlayan Sid Lee, 2010 yılında tüm adidas Group markalarının küresel reklam ajansı olarak hizmet vermeye başladı.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI