Ana SayfaGüzellikAlterna: Lüks Bakımla Mükemmellik Saçlarında

Alterna: Lüks Bakımla Mükemmellik Saçlarında

ALTERNA Caviar Anti-Aging portföyü, dünyanın en yenilikçi ve etkili cilt bakım ürünlerinden ilham alınarak geliştirilen bakım ve şekillendirme ürünlerinden oluşuyor.

Saç bakımında en lüks formülleri ürünlerine yansıtan ALTERNA, dünyanın en zengin Omega-3 kaynağı havyarın besleyici özellikleri ve patentli enzim teknolojileri ile saçlarda ilk kullanımdan itibaren değişim yaratıyor.
ALTERNA formülleri, dünyanın en lüks ham maddeleri ve Age-Control Kompleksi®, Enzymetherapy ve Deniz İpeği teknolojilerinin bir araya gelmesiyle elde ediliyor. Age-Control Kompleksi® havyar özü ve antioksidanların tescilli karışımı ile saça olgunlaşma sürecinde kaybettiği hayati bileşenleri yeniden kazandırarak canlılık, esneklik ve kolay tarama sağlıyor. ALTERNA serisi ürünleri, profesyonel kuaför salonlarından temin edilebiliyor.

ALTERNA Caviar Yenileyen Nem Veren Saç Şampuanı
Ürün, daha sağlıklı ve genç görünümlü saçlar yaratıyor. Kolay tarama sağlamak, yumuşaklığı, parlaklığı ve dokuyu geliştirmek için neme susamış saçları nemlendiriyor. ALTERNA Caviar Yenileyen Nem Veren Saç Şampuanı, kuru ve kırılgan saçlar için uygun.

ALTERNA Caviar Yoğunlaştırmaya Yardımcı Şampuan
Saça daha dolgun bir görünüm kazandırmak için Red Clover Densifying Kompleksi ile formüle edilen ürün, düzenli kullanımda saç dokusunda, yoğunluğunda ve saçın genel durumunda önemli gelişim sağlıyor. ALTERNA Caviar Yoğunlaştırmaya Yardımcı Şampuan, seyrekleşen saçlar için ideal çözüm sunuyor.
 
ALTERNA Caviar Hacim Artıran Şampuan
Marine Plumping Kompleksi ile saçın doğal hacmini anında saça geri kazandırmaya yardımcı olan ALTERNA Caviar Hacim Arttıran Şampuan, ince ve zayıf telli saçlar için uygun.

ALTERNA Caviar Renk Koruma Şampuan
Ürün, Dual Capture Kompleksi sayesinde, renk akmasını engelliyor ve saça nem sağlıyor. 70 güne kadar kalıcı canlılık ve parlaklık sağladığı klinik olarak kanıtlanan ALTERNA Caviar Renk Koruma Şampuan, saçı nemlendirirken pürüzsüzleştiriyor ve parlaklık kazandırıyor.

ALTERNA Caviar Bağ Onarım Şampuan
Yıpranmış saç tellerini onarmak ve yeniden inşa etmek için tasarlanan ürün, ihtiyaç duyduğu nemi saça kazandırıyor. ALTERNA Caviar Bağ Onarım Şampuan, saçı güçlendirerek gelecekte meydana gelebilecek hasarlara karşı koruyor. Klinik deneyler de ürünün, saç kırılmalarını %99’a kadar azalttığını kanıtlıyor.

ALTERNA Caviar Yatıştırıcı Elektriklenmeyi Önleyici Saç Kremi
Gençlik dolu ipeksi saçlar yaratan besleyici yağların karışımı ile formüle edilen ALTERNA Caviar Yatıştırıcı Elektriklenmeyi Önleyici Saç Kremi, pürüzsüz saçlar için saçı etkileyen nem seviyesini kontrol altına almaya yardımcı oluyor ve bu etkisini 72 saate kadar koruyor.  
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI