Ana SayfaGüzellikAltın iğne yöntemi nedir?

Altın iğne yöntemi nedir?

Kadınların daha genç yaşlardan beri başlarına büyük sorunlar açan cilt problemleri ve yaşlanma belirtilerine çare bulmak için Japon bilim adamlarının uzun çalışmalar sonucunda buldukları "Altın iğne" yani “Intracel Fraksiyonel RF Tedavisi” son zamanlarda büyük bir kesim tarafından talep ediliyor. Peki nedir bu altın iğne yöntemi?

Yüz bölgesindeki kırışıklık ve lekeleri yok etmeye yönelik olarak hazırlanan iletim yeteneği yüksek mikro iğnelerle cildin altına radyo frekans enerjisi verilerek uygulanan bu yöntem diğer pek çok yönteme oranla cildinizdeki yanma ve acı hissini ortadan kaldırıyor. Uygulanan radyo frekans enerjisiyle hasara uğradığını hisseden cilt kendini yenilemek için anında yeni hücreler üretiyor ve böylece yüz bölgesindeki lekeler ve hasarlar daha ilk seanstan ortadan kalkabiliyor.

Altın iğneler mikro boyutlarda olduğu için diğer yöntemdekiler gibi yüzeyde kalmıyor ve cildin 2 milimetre altına kadar girerek tedavinin başarı oranını da arttırıyor. Ciltte gençleşme de yaratan sistem aynı zamanda minik damarlanmaların, gevşemelerin, yaşlanma lekelerinin, sivilcelerin, aknelerin yok olmasına yardımcı olurken, koltuk altına yapılan uygulamalar da aşırı terlemeyi önlüyor.

Her yaştan insana uygulanabilinen yöntem için kremle uygulanan lokal anesteziler yeterli oluyor. Uygulama süresi bölgeden bölgeye değişirken yüz bölgesi için 25-30 dakikalık bir süre yeterli olabiliyor. Uygulama başlarda ciltte yüzeysel kanamalara sebep olabiliyor ancak bu kanamalar uzun vadede herhangi bir kabuklanmaya ya da ize neden olmuyorlar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI