Ana SayfaMücevherAltınbaş İle Mutluluğa Evet

Altınbaş İle Mutluluğa Evet

Mücevher sektörünün lider markası Altınbaş, zarafetin ve şıklığın temsilcisi pırlantanın büyülü hikayesinden yola çıkarak tasarladığı mücevherlerle en mutlu yolculuklara eşlik etmeye devam ediyor. Altınbaş, eşsiz ışıltıya  sahip pırlanta tasarımları ile gelinlerin en özel anlarında sonsuz aşka vurgu yapıyor.
Yıllardır en mutlu anların vazgeçilmez markası olan Altınbaş, gelinlere özel hazırladığı tasarımları ile evlilik sezonunu karşılamaya hazırlanıyor. Yepyeni bir yaşama evet diyeceklerin mutluluğuna ortak olan köklü marka, şık ve zarif koleksiyon ürünleri ile sonsuz aşkı ve ışıltıyı vadediyor. Altınbaş’ın dokunuşu ile yeniden yorumlanan farklı kesim ve karatlardaki pırlantalar stil sahibi gelinlerin büyük beğenisini topluyor.
 
Şıklığın temsilcisi pırlantalar ile göz alıcı bir ışıltıya sahip olun!
Şıklığından ödün vermeyen ve göz alıcı olmak isteyen gelinlere özel geniş bir seçki sunan Altınbaş; pırlanta gerdanlık, kolye, küpe, bileklik ve yüzükleri özenle tasarlamaya devam ediyor. Zarifliğin yansıması pırlanta bagetler, klasik şıklığın temsili tektaşlar, zamansız tasarımlara sahip pırlanta setler; özenle tasarlanmış ve ince düşünülmüş detaylara sahip birer mücevher olarak karşımıza çıkıyor.
 
En özel anınıza eşlik edecek birbirinden şık ve modern tasarıma sahip mücevherlere, Altınbaş mağazaları ve altinbas.com’dan ulaşabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI