Ana SayfaModaamfAR New York Galası

amfAR New York Galası

amfAR New York her zaman olduğu gibi bu sene de bize yılın en moda dolu haftalarının başladığını müjdeledi. Hollywood`un ünlü isimleri AIDS Araştırma Derneği amfAR`ın düzenlediği yardım galasına akın etti.

Geceye katılan isimler arasında şüphesiz bir şıklık yarışı da vardı. Heidi Klum bu sezon ikonik hale gelen ve pek çok ünlü isim tarafından daha önce de tercih edilen Michael Kors elbise ile geceye katıldı. Ancak bu tasarımın bu kadar dikkat çekici durmasını sağlayan şüphesiz Michael Kors’un tartışılmaz dehası kadar Heidi Klum’un kusursuz vücuduydu.

Sarah Jessica Parker her ne kadar Sex and The City ile üzerine yapıştığını düşündüğü moda ikonu olma durumundan sıkılmış olsa da, tercihleriyle kırmızı halıların en fazla konuşulan isimlerinden olmayı sürdürüyor. Parker bu gece için Maison Martin Margiela imzalı rengi ve modeliyle oldukça iddialı bir tercih yapmış.

Alacakaranlık serisi ile son zamanlarda kırmızı halıların en dikkat çekici isimlerinden biri haline gelen Ashley Greene ise tercihini Giambattista Valli beyaz bir elbiseden yana kullanmış,  Doutzen Kroes ise amfAR için J. Mendel imzalı bir tasarım tercih etti.Lindsay Lohan ise hem elbise hem de saç ve makyaj tercihiyle gecenin şıklık konusunda açık ara sınıfta kalan isimi oldu. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI