Ana SayfaModaAnna Dello Russo albüm çıkarıyor

Anna Dello Russo albüm çıkarıyor

Anna Dello Russo’nun yakın zamanda piyasaya çıkması beklenen, değerli taşlarla süslü altın bir ayakkabının içinde sunulacak olan Beyond isimli parfümünün fiyatı henüz belli olmasa da, fahiş bir fiyatla karşılaşacağımızdan pek de şüphemiz yok. Hele ki Dello Russo’nun elbise dolabı ve 4,000 çift ayakkabısı için yeni bir apartman kiraladığını düşününce kafamızdaki rakam daha da artıyor. Ama iyi haber! Parfüm Aralık ayında 25 dolar indirimli fiyatıyla online satışa çıkacak. Ayakkabı şeklindeki parfüm şişesinin topuk kısmında bir de düğüm bulunacak ve bu düğüm sayesinde parfüm şişesini yılbaşı ağaç süsü olarak kullanabileceğiz.

Kendini Sindrella`ya benzetiyor

Dello Russo parfümünün avam olarak görülmesini istediğini belirtti ve ekledi: “Sindrella’ya dönüşmeden önceki günlerimi unutmuyorum. 20 yıl boyunca kimse beni fark etmedi. Ben çok çalıştım. Sonunda da baloya davet edildim. Parfümüm değerli bir şey değil, yalnızca bir piyasa oyuncağı.”
Konu müzikten açılınca ise bundan sonra bir albüm çıkartmak istediğini söyleyen Dello Russo şu açıklamayı yaptı: “Herkes benden yeni bir koleksiyon çıkartmamı bekliyor. Bu zor bir şey değil. Ben tam tersini yapmak istiyorum.”. Dello Russo’nun sesi nasıl bilinmez ama sahnede kıyafetleriyle muhteşem görüneceği kesin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI