Ana SayfaModaAnne Hathaway 31 yaşında

Anne Hathaway 31 yaşında

Hollywood’un en zarif oyuncularından biri olan Anne Hathaway, 31 yaşına bastı. Yeni yaşını kocası ve yakın arkadaşlarıyla gittiği bir vejeteryan restoranında kutladı. Geçtiğimiz sene Sefiller’deki rolüyle ‘En İyi Kadın Oyuncu’ Oscar’ını kucaklayan Hathaway, ilerleyen yaşına rağmen kusursuz görünmeyi başarıyor. Bir Disney filmi olan Prenses Günlükleri’ndeki rolüyle karşımıza çıkan Hathaway, porselen gibi cildi, Audrey Hepburn’e olan benzerliği ve güzel gülümsemesiyle kısa zamanda bize kendini  sevdirdi.

Gülüşü tescilli bir güzel olan Hathaway, Şeytan Marka Giyer’de Meryl Streep’le kamera karşısına geçerek büyük bir çıkış yakaladı. 2012 yılında önce The Dark Knight Rises filminde kedi kadını canlandırarak herkes heyecanlandıran arkasından Sefiller’deki rolüyle herkesi gözyaşlarına boğan Hathaway, rolü için kestirdiği saçlarıyla da uzun süre konuşuldu.

2012 yılında kadar zarif gülü ve feminen elbiseleriyle kırmızı halıda özellikle Valentino tasarımlarıyla boy gösteren Anne, son bir yılda imajını da büyük ölçüde değiştirdi. Saçlarını ksıacık kestirdikten sonra daha gotik bir tarzı benimseyen güzel oyuncu, son zamanlarda Tom Ford ve Chanel gibi markaların elbiselerini giymeye başladı.

Koyu renklerden vazgeçmeyen ancak aynı zamanda beyaz tutkunu olan yıldız, çiçek desenlerini de giyiminde bolca kullanıyor. Gotik tarzı da bir şekilde kendine yakıştıran Anne, gittikçe iyileşen oyunculuğuyla uzun süre Hollywood dünyasında kalacak gibi görünüyor.

Fotogaleriye tıklayarak oyuncunun son bir yılda neler giydiğini yakından inceleyebilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI