Ana SayfaYaşamAnneler Günü İçin Hediye Önerileri

Anneler Günü İçin Hediye Önerileri


H&M Çantalar

H&M’in bu sezon çıkardığı çantalar ideal bir hediye alternatifi olabilir! Şık, zarif ve çoğu kombine uyum sağlayan renkleriyle hem bir hediye, hem de annelerimizin dolapları için kurtarıcı birer parça!

 
Nars Setleri

NARS, Anneler Gününde ikonik parçalarından oluşan setleriyle annelerin yüzünü güldürecek hediye seçenekleri sunuyor. Seyahat boyu ürünleriyle ise her anınıza eşlik ediyor.


Bee Goddess Mücevher
Dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess, binlerce yıllık sembollerin ebedi enerjisini taşıyan çok özel mücevherleriyle anneler ve çocukları 
arasındaki eşsiz bağı kutluyor. Anneniz için anneniz kadar özel bir hediye seçmek isterseniz Bee Goddess iyi bir seçenek olabilir.


Lonjevite Discovery Kit

Anneler Günü yaklaşırken, spa ve salon deneyimini yaşatmak için Lonjevite’nin Discovery Kit’ine göz atın! Annenizin kendini şımartılmış hissedeceği cilt bakım seti, Antioxidant Rejuvenating Serum ve Black Obsidian Gua Sha mükemmel ikilisinden oluşur. Volkanik Gua Sha taşı; çizgi, kırışıklık ve leke görünümünü azaltmak için tasarlanmış yüksek performanslı formüllü Antioxidant Serum ile bir araya gelince daha sıkı bir cilt dokusu oluşturur. 

 
L’Occitane’ın Zamansız Parfümleri
Anneler Günü, annenize biraz daha fazla ilgi ve takdir göstermenin en doğru zamanıdır. Kokular, değerli anılara hayat verme yeteneğine sahiptir ve annenize L’Occitane’dan lüks bir parfüm hediye etmek, ona özel bir şey vermenin gösterişli bir yolu.  Ek olarak, anneniz için doğru parfümü seçmek onu iyi tanıdığınız anlamına da gelir. Bu yüzden böyle bir seçim annenizin favorisi olabilir!
 

Goldmaster Mutfak Ürünleri
Birbirinden kaliteli dünya çapında popüler ve trend ürünlerle sizi buluşturan Goldmaster dünyası, Anneler Günü’nde, hem bütçeye uygun, hem de kaliteli ve kullanışlı ürünleriyle, annelerimizin  mutfaktaki en büyük yardımcısı oluyor.


Nocturne İlkbahar/Yaz Koleksiyonu
Nocturne, canlı renklerle buluşan lüks tasarımları ile annelerin modunu yükseltecek hediye alternatifleri sunuyor. İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu, canlı renk paleti ve etnik fırça darbeleriyle çabasız stillere dinamik bir dokunuş katıyor. Lüks ve konforlu tasarımlar, Anneler Günü yaklaşırken anneleri heyecanlandıracak hediye arayışında olanların dikkatini çekiyor.
 

Timberland Ayakkabı
Anneleri için rahatlık ve stil arayanlar için Timberland’in yeni sezon koleksiyonlarında geniş yelpazede sneaker ve loafer modeller bulunuyor. Eko inovasyon özellikleriyle ayrışan kadın ayakkabı koleksiyonlarında hafiflik ve konfor bir arada sunuluyor.


COSMED Cosmeceuticals Bakım Ürünleri
Osmanlı’nın güzellik sırrı, harem kadınlarının parlak ve pürüzsüz bir cilt elde etmek için kullandıkları Çiğdem Çiçeği ile formüle edilmiş bir dermokozmetik markası olan COSMED Cosmeceuticals, Anneler Günü’nde de sağlıklı ve güvenilir ürünleriyle cilt sağlığını korumayı sürdürüyor.
 

Flormar Alışverişi
Pandemi dönemi hala devam ederken, üstelik kolonyalar da artık tam bir yaşam tarzı olmuşken annenizin her zaman yanında taşıyabileceği 3 farklı koku çeşidinden oluşan Flormar kolonyalarını Anneler Günü’nde annenize hediye edebilirsiniz. Annesinin güzelliğine güzellik katmak isteyenlerin favorilerinden rujlardan maskaralara, pudralar ve fondötenlerden göz farlarına, yüz paletlerinden göz farı paletlerine kadar binlerce renkli ürün de hediye seçeneklerinizden olabilir!
 

KAI Beauty Ürünleri
Bizleri dış dünyadan koruyup kollayarak büyüten annelerimizin zamanla doğal olarak aşınan ellerine KAI Beauty’nin vazgeçilmez El Bakım Seti ideal bir hediye olabilir! Bu seride yer alan yoğun nemlendiricili kolonya, el bakımı ve scrub ile değerli eller yaş almaya karşı adeta kalkan oluştururken tekrar pamuk gibi yumuşacık olacak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
               
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI