Ana SayfaGüzellikAnneniz İçin En Güzel Hediyeler Watsons’ta

Anneniz İçin En Güzel Hediyeler Watsons’ta

Sevilen kişisel bakım ve kozmetik markası Watsons, Anneler Günü’nde alacakları hediyeye hala karar veremeyenler için bir çok öneri sunuyor. Altın değerindeki ipuçlarına bakarak hazırlayacağınız ufak bir makyaj çantası ile güzelliğine düşkün annenizin yüzünü güldürmeniz çok kolay.

 

Mücevher gibi parlayan tüm anneler için

Sevilen İngiliz markası Revolution, stil sahibi anneler için muhteşem seçenekler sunduğu ürün ve koleksiyonlarıyla dikkat çekiyor. Revolution’ın yeni Jewel Kolesiyonugünün her saatinde ışıldamak isteyen, stil sahibi anneler için sunduğu birbirinden özel ürünleriyle göz kamaştırıyor.

Koleksiyonda yer alan, 20 renkten oluşan ve ilhamını mücevher ve değerli taşlardan alan tasarımlarıyla far paletleri Gilded ve Opulent, makyajında ışıltıdan vazgeçemeyenlerin çantalarından çıkmayacak. Opulent far paletlerinde soğuk pembeler, ametist morları, bakır turuncular gibi dikkat çekici renkler, Gilded far paletlerinde ise sıcak nudelar, toprak tonları, bakır kahve tonları yer alıyor. Yüksek pigmentli yumuşak yapısı sayesinde de tek fırça darbesinde istenilen rengin uygulanmasını sağlayan palet ile anneniz makyajında sınır tanımayacak.

Revolution Jewel koleksiyonunun bir diğer dikkat çeken ürünü Revolution Jel Aydınlatıcı, kolay sürülebilir pratik yapısı ve hafif dokusu ile günlük makyajların kurtarıcısı olacak. Jel Aydınlatıcı, sürüldüğü andan itibaren ciltle bütünleşen yapısı ve özel bileşenleri sayesinde ıslak bir görünüm sunuyor. İdeal bir hediye olan bu yeni aydınlatıcının yüksek pigmentli yapısı ile hafif ışıltılar ya da elmacık kemiklerinde yoğun bir aydınlık görünüm elde etmek mümkün. Her cilt tipine uyum sağlayan aydınlatıcının; Prestigious (soğuk rose),Monumental (altın tonu) ve Dazzling (soğuk gümüş) olmak üzere 3 rengi bulunuyor.

Trend makyajların en önemli tamamlayıcılardan biri de; Lip Topper. Göz makyajının yanı sıra dudaklarında da eşsiz mücevher etkisi yaratmak isteyen anneler bu yaz Revolution Jewel koleksiyonundan Lip Topper’ları yanından ayırmayacak. Lip Topper’ın; Exquisite,Fortune ve Luxurious isimli 3 farklı tonu ile dudaklarda her zevke ve tarza uygun parlak ve ıslak görünümü elde etmek çok kolay.

 

Allık ve kaş kalemim olmadan asla diyen anneler için!

Makyajlarında elmacık kemiklerini ve kaşlarını ön plana çıkarmayı tercih edenler e.l.f.’in bu iki ürününden vazgeçemeyecek. Dört muhteşem rengi ile farklı cilt tonlarına uyum sağlayan e.l.f. Allık Paleti, yoğun pigmentli yapısı ile gün boyu kalıcılık sunuyor. e.l.f. ‘in ince yapılı mekanik kaş kalemi Instant Lift ise kaşların daha dolgun ve belirgin görünmesine yardımcı oluyor. Çift taraflı kullanmı sayesinde bir ucuyla kalemi uygularken diğer ucuyla kaşlarınızı tarayarak doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Annenizin çantasından çıkmayacak ürünler…

Watsons’ın sevilen markalarından Revolution’ın yeni Conceal & Define Fondöten’i özel formüle sahip içeriğiyle, makyaj sever annelerin cildinin gün boyu kusursuz görünmesine yardımcı olacak. Conceal & Define Fondöten, ciltte ağırlık yapmayan kadifemsi yumuşaklıktaki yapısı sayesinde cilde homojen olarak dağılıyor ve pürüzleri kapatmaya yardımcı oluyor. Her cilt tipine uygun 10 renk seçeneği sunan fondöten annenizin çantasından eksik etmeyeceği bir ürün olmaya aday.

 

Cilt bakımlarına düşkün anneler için “Pure Beauty Hydrating Urban Shield” serisi

Anneniz, makyajı kadar cildinin bakımına da düşkünse sevilen Kore markalarından Pure Beauty’nin yeni serisi Hydrating Urban Shield muhteşem bir hediye alternatifi olacak.Nemlendirici Tonik, Takviye Nem Serumu, Nemlendirici Krem ve Nemlendirici Jel’den oluşan Hydrating Urban Shield serisi kusursuz bir cilt için annenizin ihtiyaç duyduğu her şeyi bir arada sunuyor. Çevre kirliliğinin cilt üzerindeki olumsuz etkilerini ortadan kaldırmaya yardımcı olan serinin ürünleri aynı zamanda cilde ihtiyacı olan nemi sağlayarak düzenli kullanımlarda kırışıklıkları gözle görülür şekilde azaltmaya da yardımcı oluyor.

 

Tarz sahibi annelere tarz sahibi kokular

Dicora Urban Fit’in yeni parfüm serisi muhteşem kokuları ve farklı konseptleri ile annenizin gönlünü kazanacak. Milan ve NYC gibi sevilen ve dikkat çeken şehirlerin adını taşıyan parfümler annenizi kullandığı andan itibaren uzak diyarlarda unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak. Formülünde İtalya’nın büyülü havasını taşıyan Milan, sofistike aroması ile annenizin kalbini çalacak. Asla uyumayan şehir New York’tan ilham alan NYC ise kokusuna yansıyan şık ve şehirli tarzı ile tüm gün annenizin enerjisini yüksek tutmasına yardımcı olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI