Ana SayfaGüzellikAnnenize Collagen Lift Paris'ten 'Yemyeşil' Detoks

Annenize Collagen Lift Paris’ten ‘Yemyeşil’ Detoks

Türkiye’de uzmanların önerdiği tek kolajen markası olan Collagen Lift Paris’in “Detox” ürünü, birçoğunu sofralarımızdan tanıdığımız bitkisel özlere Akdeniz yosunu ekleyerek yarattığı pratik detox kürü ile hem size hem de sevdiklerinize sağlık hediye ediyor.

Formülünde şeker ve tatlandırıcı bulunmayan Collagen Lift Paris Detox, bağırsak florasını düzenliyor, vücudu toksinler ve ağır metallerden arındırıyor, sağlıklı şekilde kilo vermenizi destekliyor.
 
Collagen Lift Paris Detox, elma sirkesinden yeşil çaya, enginardan huş ağacı yaprağına, dulavrat otundan ananasa, karahindiba’dan keçi sakalına ve akdeniz yosunundan hindiba bakökü’ne kadar doğanın pekçok şifalı bitki özünün, klinik ortamda belirlenen en uygun dozajlarla birleştirilmesi sonucu ortaya çıktı.
Anneler günü için çok güzel bir hediye alternatifi olan Collagen Lift Paris Detox’a klinikler ve güzellik merkezlerinden ulaşabilir,  satış noktaları ve ürünle ilgili detaylı bilgi almak için www.collagenliftparis.com.tr  web adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI