Ana SayfaTeknolojiApple Music Yıldızı Parlayanlar Programı Güneş ile Türkiye'de

Apple Music Yıldızı Parlayanlar Programı Güneş ile Türkiye’de

Yıldızı Parlayanlar, Apple Music’in yükselen yıldız yetenekleri belirlemeye, sergilemeye ve yükseltmeye yönelik aylık sanatçı programı. Apple Music ekibi her ay, platformun tüm gücünden yararlanarak tanıtımını yapmak üzere bir sanatçı seçiyor ve bu sanatçının dünya çapındaki büyüyen müzik hayranları kitlesine sanatçı hakkında farkındalık kazandırmak için Apple Music’te yayınlıyor. 
 

Ses tellerini kullanmaya başladığından beri müzikle iç içe olan, elinde tarak ayna karşısında konserler vererek büyüyen, kendine kurduğu dünyayı gittiği her yere yanında götürüp üretmeye olan açlığını dindirmeye çalışan kız, Güneş. Etrafı çok kalabalıktı ama hep tek başınaydı. Ebeveynleri kendi hayat mücadelesinde oradan oraya savrula dursun, Güneş kaybolmamak için kendi antidepresanını buldu. MÜZİK!
 
Katıldığı bir şarkı yarışmasında finale kaldıktan sonra gelen teklifler ve içine girdiği havuzun büyüklüğüyle, Güneş tekrar bir sürü insan arasında kaybolmaktan ve kendisini başka birine çevirmelerinden korkuyordu. Dış dünyadan onu ayıran sihirli bir kapı var sanki, sahne arkasında, set arasında, yemekte her nerede olursa olsun kağıdı kalemi eline aldığı an kapatıyor o kapıyı…Yıllarca ‘’Acaba hayatım bir illüzyon mu?‘’ diye sorguluyor, kendini kandırdığını düşünüyor. Ama bunların üstesinden geleceği gücü yine kendi içinde müziğiyle bulabileceğini ve yıllardır kurduğu hayallerin peşinden her şeyi kucaklayıp gitmesi gerektiğini biliyor.. Şimdi Güneş hayalini kurduğu Atlantis’i hayallerindeki şekilde 12 şarkılık bir albüm haline getiriyor. Atlantis yolculuğunun başlangıç noktası ise ‘’Dikenlerinle’’.
 

”Apple Music’in Yıldızı Parlayanlar Türkiye projesinin ilk sanatçısı olmak çok gurur verici” diyor Güneş. “Apple Music’in yeni müzisyenlere, geleceğin starlarına böyle bir önem vermesi göğüs kabartıcı. Beni de desteklemeleri ayrıca benim için inanılmaz bir his ve heyecan verici. Bu projenin bir parçası olduğum için çok mutluyum!’’

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI