Ana SayfaTeknolojiApple'dan Yılbaşı Hediye Önerileri

Apple’dan Yılbaşı Hediye Önerileri

iPhone 13 ve iPhone 13 mini

 

— iPhone, hediye listenizdeki herkes için ideal bir seçenek. Yepyeni iPhone 13 ve iPhone 13 mini, şık kenarlara sahip göz alıcı bir tasarım, 6.1 inç ve 5.4 inç Super Retina XDR ekranlar ve beş yeni ve muhteşem renk seçeneğiyle sunuluyor: pembe, mavi, gece yarısı, yıldız ışığı ve (PRODUCT)RED.

— Gelişmiş çift kamera sisteminde yer alan yeni Geniş kamera, daha büyük pikseller ve sensör bazlı optik görüntü stabilizasyonu ile loş ışıkta çekilen fotoğraf ve videolarda büyük ilerlemeler sunuyor.

— Sinematik mod ile artık herkes yılbaşı anılarını harika bir alan derinliği efektine sahip sinema tarzında çekebilecek.

— A15 Bionic çipin imkan tanıdığı süper hızlı performans ve güç verimliliği sayesinde iPhone 13, iPhone 12’ye kıyasla iki buçuk saate kadar daha uzun pil ömrüne sahip. iPhone 13’ün ön yüzeyindeki Ceramic Shield ise tüm akıllı telefon camlarından daha sağlam bir materyal.


iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max

 

— 6.1 inç ve 6.7 inç boyut seçeneklerine sahip iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max, düz kenarlı sofistike bir tasarım, premium materyaller ve dört göz alıcı renk seçeneği ile sunuluyor: grafit, altın, gümüş ve yepyeni Sierra mavisi.

— Ön yüzeydeki Ceramic Shield olağanüstü dayanıklılık sağlarken göz alıcı Super Retina XDR ekran şimdi ProMotion teknolojisi ve 120 Hz’e kadar uyarlanabilir yenileme hızıyla sunuluyor.

— Arkadaki üç kamerada da yer alan yeni kamera lensleri ve sensörler, bugüne kadar iPhone kamerasında yapılan en büyük gelişme. Her iki model de fotoğraf ve videolar için büyük iyileştirmeler ve yeni beceriler içeriyor. Sinematik mod videolarda harika odak geçişlerini mümkün kılarken Ultra Geniş kamera ise makro çekim özelliği sunuyor. Ayrıca bu yılın sonlarında, kullanıcılar ProRes formatında kayıt ve düzenleme yapabilecekler.

— 5 çekirdekli GPU’ya sahip yeni A15 Bionic çip, başlıca rakiplerinden %50 daha yüksek hıza ve iPhone 13 Pro Max bugüne kadar bir iPhone’daki en iyi pil ömrüne sahip. iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max gelişmiş 5G deneyimi sunuyor ve kullanıcıların bağlantı kurma, paylaşma ve içeriklerin keyfini çıkarma yöntemlerini dönüştürüyor.

iPad

 

— Hem evde hem dışarıda çalışma, öğrenme ve kolayca bağlantı kurma özgürlüğü sunan yeni iPad, aileniz için mükemmel bir yılbaşı hediyesi. Yeni iPad, en popüler iPad modelinde şimdi daha da fazla güç sunuyor. Üstelik tüm gün süren pil ömrüne sahip ve inanılmaz derecede cazip.

— Yeni iPad True Tone özellikli 10.2 inç Retina ekrana, Ana Sahne özellikli 12 MP Ultra Geniş ön kameraya, Apple Pencil ve Smart Keyboard desteğine, kullanımı kolay iPadOS 15 işletim sistemine ve önceki nesle kıyasla iki kat daha fazla depolama alanına sahip.

AirTag

 

— AirTag sizin için önemli olan eşyaları takip edip bulmanıza yardımcı olan küçük ve şık bir aksesuar. Apple’ın Bul uygulaması ile kullanılan aygıtta gizlilik ve güvenlik özellikleri yerleşik olarak bulunuyor.

— Eşyalarını kaybetmeye yatkın olan kişiler için mükemmel bir hediye olan AirTag, Apple tasarımı rengarenk AirTag aksesuarlarıyla birlikte kullanılabiliyor. Poliüretan Loop, Deri Loop ve Deri Anahtarlık gibi çeşitleri olan bu aksesuarlar sırt çantalarına, anahtarlara ve diğer eşyalara kolayca takılabiliyor.

— Tekli ve dörtlü paketler halinde satılan AirTag, ücretsiz lazer baskı ile metin ve emojiler gibi çeşitli şekillerle kişiselleştirilebiliyor.

— Bir yıldan daha uzun süre pil ömrü sunan AirTag suya da dayanıklı. Ayrıca AirTag’i aksesuar olmadan çantaya veya cebe koyarak kullanmak da mümkün. Tüm bu özellikleriyle AirTag, her yaştan Apple kullanıcısı için vazgeçilmez bir hediye seçeneği.



AirPods

 

— Dünyanın en popüler kablosuz kulaklığı olan AirPods ikonik bir tasarıma, tek dokunuşla basit kurulum özelliğine, kullanımı kolay kontrollere ve kristal netliğinde ses kalitesine sahip. AirPods Pro ise AirPods’un sihrine ek olarak Aktif Gürültü Engelleme, Şeffaf mod ve uzamsal ses gibi özellikleri hafif bir kulak içi kulaklık tasarımıyla sunuyor. Tere ve suya dayanıklılığı sayesinde her iki model de aktif bir yaşam tarzına sahip kişiler için ideal.

— Ücretsiz lazer baskı ile sevdiğiniz kişinin adını veya önemli bir tarihi AirPods’a yazdırarak hediyenizi daha da özel hale getirebilirsiniz.

— Üstün bir kişisel dinleme deneyimi için kulağa mükemmel uyum sağlayan AirPods Max yüksek ses kalitesi, Şeffaf moda sahip Aktif Gürültü Engelleme özelliği ve uzamsal ses ile sinema kalitesinde sesler sunuyor.



Apple TV 4K

 

— Apple TV 4K en iyi sinematik deneyim için her türlü televizyonda büyük bir değişim sağlıyor. Diğer Apple aygıtları ve servisleriyle de kusursuz bir şekilde çalışan Apple TV 4K, oturma odanızda ailenizdeki herkesin çok seveceği şekillerde adeta sihirli bir değişim yaratıyor.

— Apple TV 4K ile kullanıcılar Apple TV+ içeriklerini ve Apple TV uygulamasındaki diğer program ve filmleri izleyebilir, Apple Music’teki binlerce çalma listesini ve milyonlarca şarkıyı dinleyebilir, Apple Arcade’deki muhteşem oyunları oynayabilir, Apple Fitness+ ile motive edici antrenmanlar yapabilir ve oyunlar, fitness ve eğitim gibi çeşitli konulardaki binlerce uygulamayı kullanabilirler.

Apple Arcade

 

— Apple’ın popüler oyun abonelik servisi, 200’den fazla premium oyun ile giderek büyüyen bir koleksiyona sınırsız erişim sunuyor.

— Servisteki yeni lansmanlar, ödüllü oyunlar ve App Store’un en sevilenlerinden oluşan oyun koleksiyonu tamamen reklamsız ve uygulama içi satın almalar olmadan sunuluyor.

— Tek bir abonelikle en fazla altı kişiden oluşan bir aile “LEGO Star Wars Battles”, “The Oregon Trail”, “SüngerBob: Burger Köftesi Avı”, “Sonic Racing” ve “Cut the Rope Remastered” gibi son derece eğlenceli oyunları iPhone, iPad, Mac ve Apple TV’lerinde bir aylık ücretsiz deneme üyeliğinin ardından ayda 34,99 TL karşılığında oynayabiliyor.

— Yeni bir iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV veya Mac satın alan müşteriler sınırlı bir süre için üç ay ücretsiz Apple Arcade üyeliğinden yararlanabilecekler. Apple Arcade ayrıca Apple One Individual, Family ve Premier aylık aboneliklerinin bir parçası olarak da sunuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI