Ana SayfaModaArgande 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Argande 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı işbirliği ve İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği Ajansı’nın finansman desteğiyle yürüttüğü GAP Bölgesinde Kadının Güçlendirilmesinde Yenilikler Projesi kapsamında yaratılan Argande’nin İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonunun pastel tonlarına ve dökümlü kumaşlarına hayran kaldık.

Argande İlkbahar Yaz 2014 Koleksiyonu’nu Hatice Gökçe’nin tasarım koordinatörlüğünde Türkiye’nin başarılı moda tasarımcıları Aslı Filinta, Deniz Yeğin İkiışık ve Nihan Peker`in ellerinde şekillendi. Nemrut Dağı’nın büyüleyici konumundan ve görkemli heykellerinden ilham alan modacılar ortaya dikkat çeken bir koleksiyon çıkardılar.

Nemrut Dağı’nın gizemini bünyesinde barındıran Argande koleksiyonunun fotoğraf çekimi, Sema Şimşek’in modelliğinde koleksiyona ilham veren Nemrut Dağı’nın eteklerinde yapıldı.

Argande’nin İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonuna seçili Mudo mağazalarından ve www.mudo.com.tr adresinden ulaşılabilecek. Siz de bu koleksiyondan parçalar satın alarak hem ünlü modacıların tasarımlarını giyebilir, hem de ilham veren projeye destek olabilirsiniz. 

*Argande koleksiyonunun satışa sunulacağı Mudo mağazaları: 
İstanbul: Albatı Mudo City, Akmerkez Mudo City, Carousel Mudo City, Cevahir Mudo City, Forum İstanbul Mudo City, Göztepe Optimum Mudo City, İçerenköy Carrefour Mudo City, İstinye Park Mudo City, Maltepe Carrefour Mudo City
Ankara: Ankamall Mudo City, Panora Mudo City
Antalya: Migros Mudo City, Alanya Mudo City
Bursa: Korupark Mudo City
Mersin: Forum Mudo City

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI