Ana SayfaYaşamArgos in Cappadocia ve D Maris Bay, Yine Condé Nast Traveller Listesinde!

Argos in Cappadocia ve D Maris Bay, Yine Condé Nast Traveller Listesinde!

Turizm sektörünün en saygın yayınlarından olan ve gezginlere ilham veren Condé Nast Traveller’ın okurları, Okur Seyahat Ödülleri’nde 2021’in en iyi tatil yerlerini seçtiler. Ege ve Akdeniz’in buluştuğu Datça Yarımadası’nın en özel koylarından biri üzerindeki D Maris Bay, “Avrupa’nın En İyi 30 Tatil Yeri” kategorisinde 20’nci sırada yer aldı. Tatillerinde benzersiz deneyimler arayan konuklarına eşsiz kum plajları, eğlenceli açık hava aktiviteleri ve olağanüstü yeme-içme seçenekleri sunan D Maris Bay 97,42 puan aldı.

Kapadokya’nın kalbindeki eski Uçhisar Köyü’nde yer alan Argos in Cappadocia ise “Yunanistan ve Türkiye’deki En İyi 20 Otel” kategorisinde ödüle layık görüldü. 98 puan alan otel listenin 7’nci sırasında yer aldı. Binlerce yıllık bir manastır yerleşkesi, buna bağlı mağaralar, yeraltı tünelleri ve tarihi evlerden oluşan kalıntıların 25 yıl süren titiz restorasyonuyla hayata geçirilen Argos in Cappadocia, bu ödül ile onurlandırıldı.

1998’den beri düzenlenen Okuyucu Ödülleri, turizm ve seyahat sektöründe hizmet veren; oteller, resort’lar, tatil köyleri, havayolları, araba kiralama acenteleri, turistik yolcu gemileri gibi farklı alanlarda dünyanın her yerinden seyahat sektörünün en iyilerini belirliyor. Okuyucu Ödülleri’nde misafirlerin yorum ve oylarına ek olarak bağımsız seyahat endüstrisi danışmanlarından oluşan bir jüri de hizmet kalitesi, konfor ve sunum gibi parametrelerde değerlendirmeler yapıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI