Ana SayfaYaşamArkas Turizm Rotasını Ege’ye Çevirdi

Arkas Turizm Rotasını Ege’ye Çevirdi

Ege Bölgesi’nin kimi çok, kimi pek az bilinen tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri, konaklama ve gastronomi seçeneklerini de içeren profesyonel bir platform olan Ege’de Hayat Var modülünde bir araya getirilerek tanıtıma sunuluyor. Hepsi bu kadar da değil. Arkas Turizm, kendi web sitesine entegre edilmiş, tamamı milli yazılım ürünü bu modül ile yenilikçi bir yaklaşımla, kişiselleştirilmiş bir tatil tasarımı yapmaya olanak sağlıyor.

Özellikle sanat ve spor konularında uzun vadeli sürdürülebilir projelerle İzmir’in sosyo-kültürel hayatına önemli katkılarda bulunan Arkas Holding bünyesinde yer alan Arkas Turizm, İzmir’de kruvaziyer turizmin gelişiminde öncü rollerden birini oynamıştı. Arkas Turizm’in “Ege’de Hayat Var” projesi de aynı şekilde İzmir’in ve Ege’nin tanınırlığını ve bölgedeki turizm hareketliliğini arttırmayı, bu yolla bölge ekonomisine katkıda bulunmayı hedefliyor.  

Bir kısmı UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren tarih ve kültür varlıkları, güneş, deniz ve yeşilin bir araya geldiği birbirinden güzel doğal alanlar, Arkas Turizm tarafından özenle seçilerek hazırlanan konaklama, gastronomi, gezi alternatifleri www.arkasturizm.com/egedehayatvar üzerinden seçilerek kişisel tatil tasarımları oluşturulabiliyor. İki yıldan uzun sürede gerçekleştirilen proje, kişiye özel, esnek, modüler bir tatil tasarımı temelinde yüzlerce alternatif nokta içeriyor.

Arkas Turizm ile kendi rotanı tasarla

Kişisel tatil tasarımları için İzmir sınırlarında Bergama, Birgi, Çeşme, Foça, Ödemiş, Sığacık, Şirince, Tire, Urla rotaları, Aydın’da Kuşadası rotası, Balıkesir’de Ayvalık ve Cunda rotaları, Manisa’da Kula rotası ve Muğla’da Bodrum, Marmaris rotaları, tamamı seçilebilir ziyaret noktaları, konforlu konaklama ve özel lezzet durakları, beach club alternatifleri ile misafirlerin tercihine sunuluyor. Böylece özel seçimlere dayanan, kapalı gruplara, özel rehberli seyahat planları oluşturularak Sağlık Bakanlığı’nın Covid-19 önlemlerine uygun şekilde sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ziyaret edilebiliyor.

Ege’nin tadını çıkarmanın yeni ve güvenli bir yolu: Ege’de Hayat Var projesinin ilk konukları, seyahat yazarı ve influencer Bahar Akıncı ile Burak Kan (Guru Kafa) olacak. arkasturizm.com/egedehayatvar modülü üzerinden kendi tercihleri ile oluşturdukları Urla, Tire, Birgi, Ödemiş, Selçuk rotalarını deneyimleyecekler. Arkas Turizm sosyal medya hesaplarından da paylaşılan rotalar web sitesinde de yayınlanıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI