Ana SayfaGüzellikArmani Limited Edition Yaz Kokuları

Armani Limited Edition Yaz Kokuları

Baştan çıkartıcı 4 farklı parfüm ile heyecan verici bir yaz sizleri bekliyor. 2011 yılına da ferahlık ve cezbediciliğin parfümleri Armani Code ve EA Diamonds’ın farklı ve ferah yorumlarıyla tanışabilir; yeni cezbetme sanatını keşfedebilirsiniz…

Armani Code Erkek ve Bayan Yaz Parfümleri:
Güney İtalya sahillerinin ışıltısı ve Akdeniz’in ferahlığı; 2011 yazında cezbetme sanatının yeni kodları. Yeni, ferah ve çarpıcı bir bakış açısı. Akdeniz mavisi, buzlanmış bir şekilde, Code Erkek ve Bayanın ikonik cam şişelerine işlenmiş.
Emporio Armani Diamonds Erkek ve Bayan Yaz Parfümleri: 
Işıltılı ve eğlenceli bir görünüm. Turkuaz renklerinin saf tonları, buzlu beyazın üzerinde yakalanmış. Ferah ve heyecan verici notaların patlamasını tadıyorsunuz.
ARMANI CODE SUMMER ERKEK: Baş notasında Bergamot, greyfurt, neroli, limon bulunurken kalp notasında Tarhun, zeytin çiçeği, gül, sedir ağacı kullanılmış. Guaiac ağacı, amber, misk ise dip notalarda tercih edilmiş.
 
ARMANI CODE SUMMER BAYAN: Baş notasında Portakal çiçeği esansı, esansiyel yağı, armut şerbeti, kalp notasında Portakal ağacı çiçeği, Zambak-Yasemin/Sıklamen, Zencefil kullanılmış. Dip notalarda bulunanlar ise Değerli beyaz ağacı, Vanilya özü ve misk
EMPORIO ARMANI DIAMONDS SUMMER ERKEK: Taze nane ve anasonun serinleten baş notası; kakao ve sedir ağacının benzersiz maskulen imzasıyla birlikte bu kokuda hayat bulmuş.
EMPORIO ARMANI DIAMONDS BAYAN: Buzlu frambuaz ve elma şurubunun canlandırıcı baş notasının, peoni çiçeği ve beyaz miskin güçlendirici etkisiyle muhteşem uyumunu yaşıyorsunuz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI