Ana SayfaGüzellikArtistry Creme Luxury Göz Kremi

Artistry Creme Luxury Göz Kremi

Cilt bakımı ve kozmetik ürünleri ile büyük beğeni toplayan Artistry`nin yeni ürününe bayılacaksınız. Koleksiyonuna yepyeni bir ürün olan Creme LuXury` Göz Kremini ekleyen Artistry bu ürün ile kullanıcılarının ihtiyaçlarını çok daha iyi bir şekilde karşılayacak. Göz kreminin canlandırıcı etkisi ile özgün bileşenleri sayesinde Creme LuXury gözünüze 360 derece bakım yapıyor. Sadece göz altı morluklarını ve kaz ayaklarını değil gözün üst kısmına da bakım yaparak yenilenmiş bir görüntü sunuyor.

En yeni bilim ve teknoloji ile üretilen Aristry Creme LuXury göz kremi göz çevrenizdeki hassas cildinizi koruyarak cilde enerji verecek. Özellikle ince çizgi ve kırışıklıklara güle güle derken sizi yorgun gösteren göz altı torbaları ve şişkinlikten de kurtulmanızı sağlayacak. Dİğer ürünlerden en önemli farklardan biri ise göz çevresini 360 derece sıkılaştıracak bir ürün olması.

Daha sağlıklı ve dinç bir görünüm elde etmenin gözlerden başladığını göz önünde bulundurursak bu yenilikçi bilim ve özgün CellEffect (Hücre Etkisi) teknolojisi kullanılarak yaratılan Artistry Crème LuXury Göz Kremi ile sonuca hızlıca ulaşabilirsiniz.

Artistry Creme Luxury Göz Kremi ne içeriyor?
Bileşenlerinden cilt hücrelerinin tam ortasında bulunan değerli bir lipid olan Cardiolipin gözle fark edilebilen yaşlanma belirtilerinin onarılmasına ve oluşan hasarın giderilmesine yardım ediyor. Diğer bir bileşen olan Roxisomes liposomes ise serbest radikallere karşı bir bariyer kurarak cilt hasarını azaltıyor ve cildin yaşlanma belirtilerini gözle görülebilir şekilde yok ediyor.

12 haftalık kullanımdan sonra alınan klinik test sonuçları:
•    Cilt sıkılığında ve nemlenmede gelişme
•    Daha az cilt sarkması
•    Azalmış koyu halkalar
•    Azalmış şişkinlik

Satış fiyatı: Artistry Crème LuXury  Göz Kremi – 15 ml (Amway): 281,53 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI