Ana SayfaModaArzu Kaprol Toplum Gönüllüleri Vakfı için tasarladı

Arzu Kaprol Toplum Gönüllüleri Vakfı için tasarladı

Re-Fine isimli 2011 Ilkbahar-Yaz koleksiyonunu Paris Moda Haftası’nda tanıtan Arzu Kaprol, gelirini toplum gönüllüsü gençler yararına Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bıraktığı çok özel couture tasarımlarını Pera Palace Hotel’de düzenlenen özel bir davette tanıttı.

Stil ikonu Ford Fiesta’nın ana sponsorluğu ve Ariş Pırlanta’nın katkılarıyla gerçekleştirilen gecede, Arzu Kaprol’un farklı koleksiyonlarından seçilen 8 couture gece elbisesi ve Kaprol’un ilk mücevher tasarımı olan pırlanta yüzük ‘Asitane’ satışa sunuldu. Moda, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getiren bu özel geceden elde edilen tüm gelir, Toplum Gönülleri Vakfı’nda (TOG) gençler tarafından hayata geçirilen projelere kaynak olarak aktarılacak.

Defileye yoğun ilgi yardım projesine dönüştü

Toplum Gönülleri Vakfı yararına özel bir gece düzenleyerek, büyük hayranlıkla izlediği yardım projelerine küçük de olsa bir katkı sağlamayı hedeflediğini belirten Arzu Kaprol, bu özel gece fikrinin öyküsünü ise şöyle anlattı:
”Paris Moda haftası sonrası, Arzu Kaprol markasını bu noktaya gelirken destekleyen tüm dostlarımızla, bu gelişmeleri kutlamak için bir davet düzenlemek istiyorduk. Istanbul, markanın geldiği nokta açısından çok önemli bir yer. Istanbul Fashion Week’te de defileye gösterilen yoğun ilginin  bir yardım projesine dönüştürülmesi fikri ortaya çıktı. Koleksiyondan seçtiğimiz 8 couture gece elbisesini Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağışladık. Bu elbiselerin tüm geliri, sadece Toplum Gönüllüleri Vakfı’na gidiyor, böylece büyük bir hayranlıkla izlediğimiz yardım projelerine küçük de olsa bir katkı sağlanması ana hedefimiz oldu.”

Kaprol’un ilk mücevher tasarımı

Arzu Kaprol, işlenmemiş ham elmas kullandığı ve Ariş Pırlanta tarafından üretilen ilk mücevher tasarımı olan ‘Asitane’ adlı yüzük hakkında, “Bu tasarım, hepimizin içindeki keşfedilmemiş potansiyeli ifade ediyor” diyor. Kaprol, Istanbul’un bilinen ilk ismi olan ‘Asitane’ ilgili olarak şunları söyledi:
“Ham elmas işlenmemiş haliyle müthiş bir potansiyel ama henüz bir potansiyel. Onu daha değerli kılmak için üzerinde emek vermek gerekiyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı da, aynı emeği 17-25 yaş arası gençlere veriyor;  içlerindeki potansiyeli doğru yönlendirerek, destek vererek, yanlarında durarak, yüreklendirerek yaşama kazandırıyor, daha yetkin bireyler olmalarının yolunu açıyor. Ham elmastan yapılan bu yüzüğe, Istanbul ilham verdi, ismi de ‘Asitane’; yani Istanbul’un bilinen ilk adı… Yüzüğün içinde, Ariş – TOG / Arzu Kaprol; 23.12.2010  yazıyor. Ilk mücevher tasarımım olması itibariyle benim için de heyecan verici."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI