Ana SayfaMücevherAsgold tek taş kampanyası

Asgold tek taş kampanyası

Asgold Coronet, 5 Temmuz – 8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceği kampanya ile kadınların hayalini gerçekleştiriyor. 1 Karat tektaş efekti yaratan özel tasarımları ile özel günleri ölümsüzleştirecek birbirinden ışıltılı takıları kadınların beğenisine sunan Asgold Coronet, ışıltısı ile göz doldururken fiyatı ile de herkesin erişebileceği tasarımlarla kadınların şıklığını tamamlıyor. Düğün hediyesi arayışında olanlar ise Asgold Coronet ile değerini hiç yitirmeyecek bir hediye bulma şansı yakalıyorlar.  

Dünya patentli özgün tasarımlara getirdiği usta işçilikle bir devrim yaratan Asgold Coronet, pırlantanın ışıltısından ödün vermeden satın alma kolaylığı sunuyor. Yükseltilmiş merkez ve tırnaksız yerleştirme tekniği ile işlenen pırlantalar, eşsiz tasarımlarla yüksek karatlı tektaş efekti veren bir mucize sunuyor. Eşsiz bir teknik ile bir araya gelen 7 taş, tektaş pırlanta görünümü sağlıyor.  

Türkiye’de sadece Asgold satış noktalarından ulaşılabilen ürünlerde kullanılan eşsiz teknoloji sayesinde; 1 karatlık tektaş görünümündeki tasarımlar, 1 karatlık tektaşın yaklaşık 10’da 1 fiyatına satın alınabiliyor.

Asgold’un kampanyaya özel ürünleri, tektaş meraklısı stil sahibi kadınları bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI