Ana SayfaAstrolojiAslan Burcunun Taşı Mavi Topaz ile Aşk, Bereket ve Zenginlik Hayatınıza Akıyor

Aslan Burcunun Taşı Mavi Topaz ile Aşk, Bereket ve Zenginlik Hayatınıza Akıyor

Ariş Pırlanta’nın Aslan burcunun taşı topaz ile tasarladığı takılar görenleri kendine hayran bırakıyor. Mücevher dünyasının aşk, bereket ve huzur enerjisini taşıyan, dinginlik veren taşı mavi topaz, yaz aylarının sıcaklığına da farklı bir ışık katıyor. Aslan burcunun taşı olan mavi topaz ile hazırlanan şık, zarif tasarımlar yaz şıklığının tamamlayıcısı olarak göz kamaştırıyor.  

Zevkli tasarımlar hayranlık uyandırıyor

Binlerce yıldır, zenginliğin, lüksün, cazibenin, cömertliğin, canlılığın ve gücün sembolü olan mavi topaz Ariş Pırlanta’nın birbirinden zevkli tasarımlarıyla yeniden hayat buluyor. Ariş’in bileklik ve kolyelerinde tüm güzelliğiyle yer alan mavi topazın onu taşıyanlara gerçek aşk, sadakat, dostluk, başarı ile beraber cesaret ve bilgeliğin armağanlarını getirdiğine inanılıyor. 

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI