Ana SayfaAstrolojiAstrolojide Neptün Ne Anlama Gelir

Astrolojide Neptün Ne Anlama Gelir

Duygu Uzuntaş

@astrolojiduygusu

Neptün yani mitolojinin Poseidon’u…

Gizem, hayaller, rüyalar, sezgiler, yanılsama ve soyut kavramlar, romantizm, hipnoz, narkoz, uyuşturucular, alkol, ilaçlar ve tıpı temsil eder astrolojide. 

   Renkli hayalleri, fantezileri, ilham kaynaklarını ve bunun gibi hayal kırıklığını ve yanılgıları da gösterir ayrıca. Sisli puslu tarafıdır hayatın bir bakıma. Bu yüzden insanı yanıltıp kandırabilir ve aldatabilir. Bazen de bizi pasif ve çaresiz bırakır kurban edebilir. İstediği kadar kafamızı karıştırabilir. 

  Hayatımızın belli dönemlerinde bir takım şeyler görürüz fakat bunların ne olduğundan tam olarak emin olamayız anlamlı bir yere oturtamayız zihnimizde. İşte Neptün tam burada devreye girmiştir. Mantığımız ve zihnimiz arasındaki o alan alabildiğine bulanıklaşır. Ancak kalbimize yani içimize döndüğümüz zaman çoğu şeyi anlayabilir ve anlamlandırabiliriz.

  Neptün haritalarımızdaki transitinde ise bizlere hayal gücümüzün aktif olduğunu, ilham aldığımızı, akışta kaldığımızı ve bazı kombinasyonlara göre de bağımlılıklarımızdan özgürleşebileceğimizi anlatır. Fakat bazen de yerleştiği evin konularında kurban olma potansiyelimizi ve hayal kırıklıklarına uğrayabileceğimizi gösterir bizlere. 

  Neptün aynı zamanda haritalarımızda ilahi Yardım / Adalet için de rol oynayabilir. Kare ve karşıt açılarında “kırdığınız yerden kırılabilirsiniz”. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI